DPG Media Privacy Gate

28-01-22 16:31:00

Beroepsbevolking die niet kan telewerken raakt vaakst besmet, blijkt uit onderzoek

Lire la suite: HLN.BE »

als er niemand besmet mag geraken is er maar 1 oplossing iedereen blijft thuis en heel het land wordt stilgelegd… Lijkt me nogal evident of zou je nu ook al besmet kunnen geraken via je zoom verbinding en door de telefoon 😂😂 Moeten we dr echt een tekening bij maken? Iemand dat telewerkt hoeft geen ziektebriefje. Iemand dat dit niet kan is verplicht van een briefje te hebben dus wat zeggen de huisartsen: oei coronasymptoom eerst testen! Laat het briefje weg en er zullen veel minder besmettingen zijn

Amai, daar moet je zwaar voor gestudeerd hebben zeker 🤦 Mensen onder een glazen stolp krijgen ook geen snotneus.. En nu kappen met jullie onzin 😠. Idioten.. Iemand die thuiswerkt, gaat niet voor een snotvalling een PCR test halen. Is iedereen dan nog niet besmet 🤣❓ Iemand die telewerkt zal zich niet zomaar testen (geen onderzoek voor nodig) Typisch dat men de kinderopvang meer en meer begint te benadrukken, in aanloop van de prikken voor de baby's en peuters? (Fauci en Pfizer hun natte droom)

DPG Media Privacy Gate

DPG Media Privacy GateHet coronavirus bestaat sinds 2020 niet meer en we zitten al twee jaar in de criminele de Great Reset.En steeds meer burgers zien dat hun grootste vijanden de media(die paniek,leugens en propaganda zaaien) en hun regeringen zijn. kan er nog iemand volgen ? benweyts gezever

DPG Media Privacy GateKijk eens in eigen boezem misschien? De karren zijn eindelijk aan het keren. Hoe is het zover kunnen komen? Durven jullie dat echt vragen?

DPG Media Privacy GateDieje stookt op hout zeker? Hou die kale vleeskop toch gewoon dicht want je spreekt helemaal niet voor iedereen,landverrader voor een EU-zitje! Allee, brilsmurf heeft ze ook weeral verdiend.

DPG Media Privacy GateKomt goed..., behalve in België.., daar moet gas gestookt worden...

DPG Media Privacy Gatedat , de zon niet kan , als het een mogelijkhied is van dat het kan zijn. een kracht dat het verwelkomt is in de nacht onstaan. daar de nacht het het newton is van het leven maar ook de balans van het leven.