DPG Media Privacy Gate

27-01-22 14:30:00
DPG Media Privacy Gate

Live - Jambon: ‘Tieners zonder booster aan de grens tegenhouden, is schieten met een kanon op een mug’

Lire la suite: De Morgen »
DPG Media Privacy GateDPG Media Privacy Gate DPG Media Privacy GateDPG Media Privacy Gate DPG Media Privacy GateDPG Media Privacy Gate

Armoede bannen niet primair stellen is verwerpelijk Niet-zieke, niet-gevaccineerde tieners niet naar school laten gaan is … Wie gelooft die pippoo nog ? Morgen zegt die toch iets anders. Zijn jullie vergeten dat die van de Nv-a is. Die doen altijd anders dan ze beloven Kunnen wij die kwiet ergens in isolatie bergen ?

Ongevaccineerden aan een café tegenhouden, is schieten met een kanon op een mug. JanJambon Stop met die waanzin maatregelen. Ik ben gans mijn familie verloren door die onzin maatregelen. Jullie hebben heel veel zelfmoorden op jullie geweten, jullie zijn duivels. STOP !!!!!!!!!!!! Als ge de gewoonte hebt om van muggen olifanten te maken, wat belet u dan om er met een kanon op te schieten.

Mss willen die landen niet dat er teveel volk komt? Kan ook hè. Heeft er iemand dat al eens gevraagd ipv een gezondsheidsautoriteit te dwingen iets goed te keuren om op vakantie te kunnen gaan? 😎 Niet gevaccineerde tieners tegenhouden aan de schoolpoort na een Hoog risico contact is uw samenleving injecteren met een sluipend gif dat nog veel langer zal blijven sluimeren dan PFOS. geenonderscheid op basis van vaxstatus voor kinderen!! prioriteiten ski

Slappe Jan. Kinderen en ouderen mogen hier ook niet binnen in cafe en dergelijke meer.

DPG Media Privacy Gate

Jambon gaat erover...teveel drank? Weg met die simpele De pompier heeft gesproken.

DPG Media Privacy Gate

DPG Media Privacy GateKijk eens in eigen boezem misschien? De karren zijn eindelijk aan het keren. Hoe is het zover kunnen komen? Durven jullie dat echt vragen?

DPG Media Privacy GateDieje stookt op hout zeker? Hou die kale vleeskop toch gewoon dicht want je spreekt helemaal niet voor iedereen,landverrader voor een EU-zitje! Allee, brilsmurf heeft ze ook weeral verdiend.

DPG Media Privacy GateKomt goed..., behalve in België.., daar moet gas gestookt worden...

DPG Media Privacy Gatedat , de zon niet kan , als het een mogelijkhied is van dat het kan zijn. een kracht dat het verwelkomt is in de nacht onstaan. daar de nacht het het newton is van het leven maar ook de balans van het leven.