DPG Media Privacy Gate

26-01-22 16:06:00

Oekraïense (52) koopt jachtgeweer tegen mogelijke Russische invasie: “Als er moet geschoten worden, schiet ik”

Lire la suite: HLN.BE »

David tegen Goliath Gelukkig geen handgranaat🙄 De basisversie van de Zbroyar Z-15 .223 Rem (gebaseerd op het AR-15 platform) wordt wel degelijk verkocht als jachtwapen voor “klein wild”. Met de gemilitariseerde .458 SOCOM versie leg je zonder veel problemen een buffel neer (of Russische beer)… Wij moeten ons verdedigen met een scherp potlood hier in Belgica.

F*ck Rambo! Kijk . Nog een jachtgeweer. Zelfs die geluidsdemper is in België al verboden. Welke zoektermen hebben jullie eigenlijk gebruikt voor die foto? Een vorm van vrijheid waar Belgen alleen van kunnen dromen.

DPG Media Privacy GateAfrekening tussen 2 ex en ! Ja hln dit is nieuws ? Rioolkrant

Als u keuken er zo uitziet is het misschien beter dat ze daar bevrijd worden door Rusland 🤡 Jachtgeweer Ik wil ook wel zo’n ‘jachtgeweer’ Daar mogen ze tenminste nog een jachtgeweer hebben zonder eerst dure lessen te moeten volgen! Hier moeten we ons verdedigen met een hooivork als het er op aankomt😂 Ik ken niet veel van wapens maar dat lijkt mij geen jachtgeweer Tenzij voor de jacht op mensen

Is wel geen jachtgeweer in die haar pollen 😄 Wist niet dat er nog dinosauriërs leefden in Ukraine. Kan tenminste nog iets kopen om zich te beschermen. Wij zijn een vogel voor de kat als ze België binnenvallen . Van m’n keukenmes gaan ze nie lopen .

DPG Media Privacy Gate

Kunt ge daar patatten mee schillen ook? durftevragen 😂 Weeral vooraanstaande journalistiek... Is verre van een jachtgeweer Het wordt lastiger en lastiger om jullie nog au sérieux te nemen vreemd jachtgeweer. HLN weer op niveau. Wat een FAKENEWS alweer Dat is geen jachtgeweer he slimmeriken 🤣🤣 De eerste die daarmee een fazant schiet betaal ik een Duvel jachtgeweer

hahahhahhaha... 'Schat ik ga gaan jagen!' Als dat bij hun een jachtgeweer is dan wil ik niet weten hoe hun tanks eruit zien.

DPG Media Privacy GateHier gaan meer doden vallen dan met covid

Blijkbaar zitten er nog holenberen in Oekraïne. 😳 Lijkt meer op een AR15 SBR8 of een Zbroyar Jachtgeweer mensen verstaan daar iets anders onder.... Maar wat jullie schrijven over COVID19 is wél juist natuurlijk. Jachtgeweer 🤣 Ik weet niet waar die op jaagt in Ukraine maar dat is definitly geen 'jachtgeweer'. 😂

Schoon jachtgeweer… Die heeft kosten gedaan. Niveau is er weer naar ze ... beter bij jullie artikeltjes over Get Ready en Big Brother blijven ...dien je tenminste het gezever niet zelf uit te vinden msm Op wa jagen die daar? 😮😅

DPG Media Privacy Gate

JA DAS GEEN JACHTGEWEER HOOR Zo moet da Misschien beter geïnvesteerd in nieuw keukenmeubilair. Ferme journalistiek weer...'jachtgeweer' , ge kunt er natuurlijk ook mee jagen he 😀 Journalisten zijn op dit vlak zó gemakzuchtig, het boeit ze niet wat ze schrijven. Iedere letter is geld. Beschamend. Als dat een jachtgeweer is op die foto dan vraag ik mij af hoe een militair geweer daar moet uitzien. Als ze hiermee vuurt op de manier zoals ze het vast heeft steekt ze in haar keukenkast na een paar rondjes draaien.

Een Zbroyar Z-15 is geen jachtgeweer… Is het te moeilijk voor een “journalist” om 2 seconden Google te raadplegen? Betere titel had geweest: moeder bereidt zich voor om kinderen te beschermen.

DPG Media Privacy Gate

DPG Media Privacy Gate