DPG Media Privacy Gate

19-01-22 10:45:00

Omikron raast door het onderwijs: tijd om de quarantaines van kinderen los te laten?

Lire la suite:
De Morgen »

Kinderen blijven de rest van de maatschappij besmetting aansmeren. Tuurlijk, maar dat gaat Vandenbroucke niet willen. Als de cijfers zakken in het onderwijs krijgt hij zijn vaccinatiepas niet meer verkocht ...

DPG Media Privacy Gate👎😡 Blijkbaar een zéér geheime missie! De Rudy en partner doen hun deugwerk...

DPG Media Privacy Gatedat is een dikke zot. niks gezondheid maar uitsluiten en controle over de mensen. booster. we geven u vrijheid zolang u booster neemt. geen booster. we nemen alle vrijheden af omdat je ons niet gehoorzaamd en we gaan u zo hard mogelijk straffen. wauw slim virus zeg Hoeveel zouden conner_rousseau en egbertlachaert betaald worden voor het promoten van 1G beleid of is het echt enkel MassPsychosisFormation ? Ik kan geen andere verklaringen bedenken voor deze WAANZIN! Neo-Feudal Technocratic Totalitarianism BeyondScience & BeyondDemocracy Die 4,5 % ongevaccineerden in Vlaanderen worden opgevoerd als drogreden om 1G in te voeren. Waar het echt over gaat : Is om de driemaal geprikte later te kunnen verplichten nieuwe prikken te nemen.

DPG Media Privacy Gate

DPG Media Privacy Gate'We bekijken het in detail, frame per frame'. De Morgen als VAR. Goed zo. Blijven herhalen voor dat HLN uitpakt natuurlijk, en nu is het wachten op een of andere mens met ne knoop in zijn hersens die denkt 'hmmm.. misschien doe ik dat deze week ook' Haal dit 'artikel' offline en praat met de verantwoordelijke die hiervoor toestemming gaf.

DPG Media Privacy Gate

DPG Media Privacy Gate