DPG Media Privacy Gate

18-01-22 08:49:00

Versoepelingen op komst, zelfs als de coronabarometer vrijdag op rood staat

Lire la suite: VTM NIEUWS »

Een coronabarometer is totaal nutteloos als hij niet toelaat lokaal op te treden tegen besmettingshaarden of superverspreiding en als hij niet ingezet wordt tegen de ziekte inplaats van tegen de bevolking 😳 Wees braaf Spuit je vol En je mag terug op Resto als beloning Als ze dan toch versoepelen : Schaf het sluitingsuur in de horeca af. mensen kunnen dan langer op café en moeten dan hun verwarming thuis niet aanzetten. WIN-WIN!!!

Goede start, de coronabarometer is er nog niet en ze wijken er al van af. Het rode nummers zijn allen maar op VTM nieuws en de mond van ministers of is mijn idee ? Wanneer komt dit in het nieuws in België Barometer gebaseerd op de 'cijfers' die niemand kan controleren. En dus manipuleerbaar zijn naar eigen goeddunken.

DPG Media Privacy Gatevraag me af hoe hard die metro remde vlak in brussel. hoe zat met de passagiers toen de metro hard remde Afkomst van slachtoffer mag vermeld worden, maar dader niet? Niet verdacht hoor. Is dit een of andere nieuwe trend/uitdaging? Toch verontrustend dat dit net ook in Brussel is gebeurd.

Die coronabarometer is al maanden nietszeggend. 🙄 Kan dit misschien herbekeken worden?!? 🙄🎪🤡 Veel beloven, weinig of niets geven en zelfs nemen, doet de gek in vreugde leven Weinig mensen weten dat de Great Reset,bedacht door Schwab en zijn groep,minimaal tien jaar lang moet worden uitgevoerd.Dat betekent dat ze ieder jaar weer de lockdown invoeren,ons daarna een beetje vrijheid geven in de zomer en ons daarna weer opsluiten. En dat elk jaar opnieuw.

Mocht ik als politieker , viroloog , wetenschapper aan de basis liggen van hetgeen ze de bevolking de laatste twee jaar hebben aangedaan van miserie, met hun zogenaamde pandemie, ik durfde juist op straat komen met een zak over mijn hoofd van schaamte ! Dat hij zijnen barometer ergens steekt waar de zon nie schijnt!! Denk ge dat er vandaag 1ne aan ulder plandemie denkt RIPDean

DPG Media Privacy GateHoe zit dat nog met die bekende bv van Big & Betsie ? Lang niets meer over gehoord ?

DPG Media Privacy GateHet klagen erover onderlijnt onzekerheid in mannelijkheid bestaan andere neuroses die niet gepast zijn op het werk en zeker niet in posities van autoriteit. Belachelijk. Stereotype 'belachelijke Italiaanse macho' is niet dood hierbij bevestigd. Dat is de bedoeling he mannen!

DPG Media Privacy Gate

DPG Media Privacy Gate

DPG Media Privacy Gate