DPG Media Privacy Gate

17-01-22 12:10:00

Zo duwde Benjamin P. de 55-jarige Maria P. van het metroperron in Brussel

Lire la suite:
De Morgen »
Loading news...
Failed to load news.

Goed zo. Blijven herhalen voor dat HLN uitpakt natuurlijk, en nu is het wachten op een of andere mens met ne knoop in zijn hersens die denkt 'hmmm.. misschien doe ik dat deze week ook' Haal dit 'artikel' offline en praat met de verantwoordelijke die hiervoor toestemming gaf. 'We bekijken het in detail, frame per frame'. De Morgen als VAR.

DPG Media Privacy GateHoe zit dat nog met die bekende bv van Big & Betsie ? Lang niets meer over gehoord ?

DPG Media Privacy Gatevraag me af hoe hard die metro remde vlak in brussel. hoe zat met de passagiers toen de metro hard remde Afkomst van slachtoffer mag vermeld worden, maar dader niet? Niet verdacht hoor. Is dit een of andere nieuwe trend/uitdaging? Toch verontrustend dat dit net ook in Brussel is gebeurd.

DPG Media Privacy Gate💪💪💪💪💪💪 Neo-Feudal Technocracy! AustriaHasFallen 🇦🇹 BeyondScience & BeyondDemocracy Zelfs Hitler had het nooit bedacht om gezonde mensen gif in te spuiten! Onze voorouders hebben geluk gehad

DPG Media Privacy GateMooi zo. Hoog tijd dat dit eindelijk gaat gebeuren , eindelijk Klopt wordt tijd dat ze sommige minderjarige daders harder aanpakken.

DPG Media Privacy GateLaat hem daar maar wegrotten in de cel, ipv over te brengen in een lekker lui cel in België. Hmm, Molenbeek, das raar....

DPG Media Privacy Gate