DPG Media Privacy Gate

16-01-22 18:37:00

Klopjacht in Antwerpen: gevangene gevat die uit politiekantoor ontsnapte

Lire la suite:
HLN.BE »

DPG Media Privacy Gate'Groen' draagt hierin een verpletterende verantwoordelijkheid...

DPG Media Privacy GateTypisch en beproefd concept: wanneer je aangevallen wordt, niet in je schulp kruipen maar zelf in de tegenaanval gaan! Welja, dat is zoals er al jaren niemand meer vertrouwen heeft in BDW of de nva Iemand die minstens in 2017 al op de hoogte was van PFOS bij 3MBelgium en die het over “vertrouwen” heeft? Echt? Dit is toch humor? Of alternatieve waarheid?

DPG Media Privacy GateBijna elk kind maar dan ook elk kind van gevaccineerde moeders die ik op sociale media zie, is te vroeg geboren, heeft problemen met de gezondheid of hangt vol met buizen en andere sondes...... HLN … echt? Miskramen door vaccins. DAT moet je melden. COVID is over, gedaan, schluss.!! Het is daarmee dat de funeraria de baby-lijkjes niet meer kunnen opbergen! Nooit eerder zijn er zoveel babies gestorven en miskramen geweest SINDS de vaccinaties. Jullie zijn werkelijk kwaadaardig om zulke leugens te publiceren.

DPG Media Privacy GateKijk wie de eigenaren zijn 😂 Nieuwe naam, zelfde brol!

DPG Media Privacy Gate

DPG Media Privacy GateIn zijn schoenen zouden er veel zijn die alles uit de kast zouden halen om de commissie in diskrediet te brengen als duidelijk zou zijn dat je een doofpotoperatie hebt opgezet samen met uw criminele partij. Alleen heeft niet iedereen de media in zijn zakken- nietwaar ? “Ik weet het niet”. Bart_DeWever Hup, de paraplu gaat al open.