DPG Media Privacy Gate

16-01-22 08:54:00

Italiaanse politie boos om roze mondkapjes: “Doet afbreuk aan het gezag”

Lire la suite:
HLN.BE »

Dat is de bedoeling he mannen! Het klagen erover onderlijnt onzekerheid in mannelijkheid bestaan andere neuroses die niet gepast zijn op het werk en zeker niet in posities van autoriteit. Belachelijk. Stereotype 'belachelijke Italiaanse macho' is niet dood hierbij bevestigd.

DPG Media Privacy Gate

DPG Media Privacy Gate🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑hup hup Ik heb ze allemaal gemist. Dju ik krijg zelfs geen brief meer na mijn eerste weigeringen. Spijtig … ik zal dus gedwongen een ongelooflijk gevaar blijven voor de samenleving.

DPG Media Privacy GateIn zijn schoenen zouden er veel zijn die alles uit de kast zouden halen om de commissie in diskrediet te brengen als duidelijk zou zijn dat je een doofpotoperatie hebt opgezet samen met uw criminele partij. Alleen heeft niet iedereen de media in zijn zakken- nietwaar ? “Ik weet het niet”. Bart_DeWever Hup, de paraplu gaat al open.

DPG Media Privacy Gate

DPG Media Privacy GateKijk wie de eigenaren zijn 😂 Nieuwe naam, zelfde brol!

DPG Media Privacy GateGoed zo,laat de mensen over hun eigen lichaam baas zijn en hou die rommel voor je eigen!Er zijn verdorie meer besmettingen dan verleden ook nog kinderen dat op intensieve belanden met ontstekingen aan al hun organen,hoe durven jullie zo door het leven gaan Ik denk dat de tijd rijp is voor een andere president, die vent spoort van alle kanten niet. Biden is een fake democraat.