DPG Media Privacy Gate

16-01-22 09:36:00

Vrouw overlijdt nadat ze voor rijdende metro wordt geduwd in New York

Lire la suite: HLN.BE »

Weet eigenlijk iemand wat die man bezielde? ik sta in een station altijd tegen een muur en zorg ervoor dat er niemand achter mij kan staan, te veel zieke geesten op deze wereld 😢😢😢 Een nieuwe trend geboren 🤷 Wat strenger straffen zou veel misère uit de wereld helpen . Het is precies een rage aan het worden? Welke vrouw alleen durft er nog zo dicht bij de sporen te wachten?

En weeral zo'n smerige aap die gekend was bij de politie ! Maak verdomme elke misdadiger af bij de eerste misdaad want hier is weeral het bewijs dat dan een onschuldig slachtoffer nu nog zou in leven zijn geweest. Idem dito met dat smerig ongedierte hier in Brussel. Hang die op ! Asking you to reopen the Vitae website, Vitae is not a scam, not a ponzi. freedomforvitae fightback wearevitae NeverGiveUp truth justice FreeSpeech ✊FOD_Justitie fodspfbosa belgiumbe BelgiumMFA BelgiumUN federalepolitie policefederale OfficialVitae TonyBui2021

Is dit een of andere nieuwe trend/uitdaging? Toch verontrustend dat dit net ook in Brussel is gebeurd. Afkomst van slachtoffer mag vermeld worden, maar dader niet? Niet verdacht hoor. vraag me af hoe hard die metro remde vlak in brussel. hoe zat met de passagiers toen de metro hard remde

DPG Media Privacy Gate

DPG Media Privacy Gate🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑hup hup Ik heb ze allemaal gemist. Dju ik krijg zelfs geen brief meer na mijn eerste weigeringen. Spijtig … ik zal dus gedwongen een ongelooflijk gevaar blijven voor de samenleving.

DPG Media Privacy GateIn zijn schoenen zouden er veel zijn die alles uit de kast zouden halen om de commissie in diskrediet te brengen als duidelijk zou zijn dat je een doofpotoperatie hebt opgezet samen met uw criminele partij. Alleen heeft niet iedereen de media in zijn zakken- nietwaar ? “Ik weet het niet”. Bart_DeWever Hup, de paraplu gaat al open.

DPG Media Privacy Gate

DPG Media Privacy GateKijk wie de eigenaren zijn 😂 Nieuwe naam, zelfde brol!

DPG Media Privacy GateGoed zo,laat de mensen over hun eigen lichaam baas zijn en hou die rommel voor je eigen!Er zijn verdorie meer besmettingen dan verleden ook nog kinderen dat op intensieve belanden met ontstekingen aan al hun organen,hoe durven jullie zo door het leven gaan Ik denk dat de tijd rijp is voor een andere president, die vent spoort van alle kanten niet. Biden is een fake democraat.