DPG Media Privacy Gate

15-01-22 20:43:00

426 politiemensen controleren aan élke snelweg in West-Vlaanderen: “Actie tegen inbrekers, mensensmokkelaars én drugsdealers”

Lire la suite: HLN.BE »

Moeten de boeven hun CST kunnen tonen? Pakt ze ze mannen pakt ze Op klaar lichte dag op zoek gaan naar dievenbendes ? Wat een grap ! Dit doet alleen België natuurlijk ! Pure media stunt ! VincentVQ Hoe lang gaan we nog ons belastings geld verspillen aan 426 man om water naar de zee te brengen. Stop de war on drugs.

Dat hebben we gemerkt 🤭 Agent 17 Van Quickendinges is persoonlijk ter plaatse , samen met het blonde orakel van Schoten. Beiden voor de camera van de gekende regimezender. Onder het motto : “Gij zult niet stelen. De overheid duldt geen concurrentie.” Ik ga maar thuisblijven. En ook dat betalen wij allemaal.

bedankt voor de waarschuwing 🥰

DPG Media Privacy GateDe clown. klinkt als laatste stuiptrekking Om zijn approval ratings van 33% wat op te krikken

DPG Media Privacy GateBye bye Boris ?

DPG Media Privacy Gate

DPG Media Privacy GateVivaldi kijkt weg, de middenklasse betaalt de rekening. Deze man is dus helemaal van de pot gerukt Burgers die de rekening niet meer betaald krijgen liggen echt niet wakker van het overheidsbudget.

DPG Media Privacy GateEn dan gaan ze al die bij regenweer inhalende vrachtwagens een boete geven? Veel succes! Bij regenweer zitten de agenten binnen achter de stoof, gazet te lezen. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

DPG Media Privacy GateIn de volksmond het implementeren van een dictatuur . Eindelijk komen de geesten tot bezinning.