DPG Media Privacy Gate

14-01-22 11:50:00

Nergens ter wereld pieken de ziekenhuiscijfers hoger dan in Canada en de VS. Wat is er aan de hand?

Lire la suite:
De Morgen »

In de VS gaan mensen naar de ER voor een verkoudheid, griep of bronchitus dus ook nu met covid symptomen. Het systeem huisarts bestaat daar niet en degelijke en goedkope gezondheidszorg ook niet. Fascistisch beleid?

DPG Media Privacy GateJames Cooke is vast een lieve man maar die is zo omipresent dat ik hem echt niet kan uitstaan. Je zou hem een beenbreuk wensen om er even van af te zijn. Heb je nog grotere zever? Tsja, dan had hem maar ne pamper moeten aandoen. 🤦‍♂️

DPG Media Privacy GateCanada is al helemaal mee met het nieuwe normaal. Het Orweliaans Covid Dystopia komt elke dag dichterbij. De baas van de VN had blijkbaar een glazen bol. Fascisme is ineens overal herezen. Tijd om het terug te dringen uit zijn bestaan!

DPG Media Privacy GateIk ken de beelden, walgelijk en sadistisch. Een zien hoe grappig ze het vinden als je met je vrije arm de ruit uitbeukt.. Dit gaat de sympathie met de allochtone medemens zeker niet doen toenemen.

DPG Media Privacy Gate

DPG Media Privacy GateDaar verschiet ik niet van... het zijn een bende prutsers... net zoals het cyber crime unit in België die amper weten wat een excel bestandje kan bevatten van uitvoerbare code... dat heb je met graai politiek dan vullen ze postjes met mensen die niet gespecialiseerd zijn. Welkom uit uw slaap beste . Op de echte media was dit nieuws al een veertiental dagen geleden geopenbaard. Geeeeuuuuwww......

DPG Media Privacy GateKernenergie misschien? be bestaat niet, de morgen is onzin en wat vivaldi besluit interesseert me gen knijt. Alleen een goed idee als België bereid is de wereldmarktprijs voor LNG te betalen. Dat zal zeer hoog zijn en ook de elektriciteitsprijzen beïnvloeden. Ben je er klaar voor?