DPG Media Privacy Gate

14-01-22 11:35:00

Encore un record de température sans précédent en Australie: “Ces vagues de chaleur tuent silencieusement”: Le mercure a atteint jeudi la température record de 50,7°C dans une ville reculée d'Australie-Occidentale, a annoncé le bureau de météorologie. De…

Lire la suite:
7sur7 »

DPG Media Privacy Gate8 jaar. Enfin, ‘officieel’ 8 jaar. Toen ze nog getrouwd was met een ander, daar kennen we geen echte timing van.

DPG Media Privacy GateWappies 1000 - Angstzaaiers 0 Dringend nodig voor verplichte vaccinatie voor een griep 🙄 Jeetje

DPG Media Privacy GateJames Cooke is vast een lieve man maar die is zo omipresent dat ik hem echt niet kan uitstaan. Je zou hem een beenbreuk wensen om er even van af te zijn. Heb je nog grotere zever? Tsja, dan had hem maar ne pamper moeten aandoen. 🤦‍♂️

DPG Media Privacy GateCanada is al helemaal mee met het nieuwe normaal. Het Orweliaans Covid Dystopia komt elke dag dichterbij. De baas van de VN had blijkbaar een glazen bol. Fascisme is ineens overal herezen. Tijd om het terug te dringen uit zijn bestaan!

DPG Media Privacy GateIk ken de beelden, walgelijk en sadistisch. Een zien hoe grappig ze het vinden als je met je vrije arm de ruit uitbeukt.. Dit gaat de sympathie met de allochtone medemens zeker niet doen toenemen.

DPG Media Privacy Gate