DPG Media Privacy Gate

13-01-22 21:33:00

VTM NIEUWS kon advies voor coronabarometer al inkijken: nooit meer complete lockdown en horeca blijft open

Lire la suite:
HLN.BE »

Zo bang van Ben WEYTS? Het CST was ‘tijdelijk’, ‘tijdelijk’ is het nieuwe ‘permanent’. De bestendiging van een apartheidsmaatschappij… Mensen zonder pasje zitten al sinds 1 november in lockdown en het einde is nog niet in zicht. van rood naar groen op 1 dag, oranje is enkel voor stijgende cijfers? 🤣👌 maar bon, als je de overheid de mogelijkheid geeft om dit te gebruiken, zullen ze de cijfers manipuleren OM dit te gebruiken!! geen enkele maatregel is nodig! maatregelen HELPEN NIKS! NUL NADA

Hahaha proberen jullie zieltjes te winnen met proberen goed nieuws te brengen !? Ongeloofwaardig en ga falliet met jullie staatspropaganda machine ! Nooit meer lockdowns en horeca open.. Tiens, dat hebben we reeds meerdere keren gehoord.. Laat ze eerst stoppen met de bevolking kapot te spuiten....dat is prioriteit!!!

Ik heb al een weerapp, heb geen barometer nodig! Ga eens mee met de tijd zeg... Op welke basis word er dan gekeken van besmettingen? Dan gaat men blijven testen? En hoe blijft je covid shit ticket dan geldig moest het oranje worden? Verplicht elk jaar 4 spuiten in uwe arm? Ze hebben weer iets uitgevonden dat kant nog wal raakt!

DPG regimepers zit gewoon mee aan de fakenews knoppen.

DPG Media Privacy Gate

Steek uw barometer waar de zon niet schijnt. Conclusie: zorgsysteem robuuster maken? En dit gaan ze gebruiken alleen met Covid? of voor grip, LVR , ezv…ook ! Want overbelasting in de zorg is niet nieuw Wow 'zo aardig' van babyface In de volksmond het implementeren van een dictatuur .

DPG Media Privacy Gate

DPG Media Privacy Gate

DPG Media Privacy GateBelofte gemaakt door een liberaal, je moet toch beter weten ondertussen Schandalig van die minister. wat al jaren zo is , kan niet op veertien dagen opgelost worden .

DPG Media Privacy Gate-0,001 cent. Accijnzen verlagen aub

DPG Media Privacy GateHet monster is los, tijd om het weer vast te zetten voor het weer 'vies' begint te handelen! Ze zijn hem nog niet vergeten