DPG Media Privacy Gate

13-01-22 20:31:00

Luchtvaartsector telt veruit meeste besmettingen: dubbel zoveel als in volledige werkende bevolking

Lire la suite: HLN.BE »

En toch vindt vivaldi o.l.v. alexanderdecroo dat ze met de coronamaatregelen vooral de bedrijven moet koeilloneren. 't Was toch veilig in die sector? Of was het $$$$$$$$? Een verkoudheid 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Maar die werknemers zijn toch gevaccineerd?

DPG Media Privacy Gate

DPG Media Privacy Gate

DPG Media Privacy GateGedwongen faillissement voor al die zaken. Onmiddellijk. Oh mensen die gezellig bij elkaar gaan zitten... Dat mogen we niet toelaten! Degoutant!

DPG Media Privacy GateSluit die zaken onmiddellijk. Vaarwel VTM wat voor iets ben jullie ! Bah bah vuile klikkers 🤮 Loser bende vd vtm. Schaapjes van vivaldi.

DPG Media Privacy Gatehopelijk blijven ze allen gevrijwaard van al dat plotse en 'onverklaarbare' neervallen met hartproblemen. stel je voor dat het spelletje steeds moet aangepast worden

DPG Media Privacy GateDie hebben liever iets 'permanenter' zeker? En ik die dacht dat het summum van de medici deel uitmaakte van de WHO. ja beste vtm, jullie zijn nu eenmaal zelf verantwoordelijk voor de vaccinatie en booster waanzin.jullie voeden de leeghoofden met de dagelijkse propaganda dat zelf nadenken niet meer mogelijk is. zonder facebook twitter of tv bestond gans dit covid circus niet. wat een helden!