DPG Media Privacy Gate

13-01-22 20:44:00

Biden koopt half miljard testen en stuurt leger naar ziekenhuizen

Lire la suite: HLN.BE »

Mijn god toch...zoveel armoede waar geld in moet gestoken worden en dan wordt er met geld gesmeten voor nutteloze vaccins. Zieke wereld. Bill Gates de grootste geldschieter van de WHO en tevens belangrijkste bij de WHO, verklaard dat de griep weer terug is, president JoeBiden is waarschijnlijk van het 'padje af'! gbdeclaration StopWorldcontrol RobertKennedyJr robertjensen

De ziekenhuizen stromen vol met mensen die nu beginnen ziek te worden van hun vaccins.....het zal voor veel mensen geen prettig jaar worden. Zijn Ijsje van de Dag al gekregen Om zijn approval ratings van 33% wat op te krikken klinkt als laatste stuiptrekking De clown.

DPG Media Privacy Gate

DPG Media Privacy Gate

DPG Media Privacy GateGedwongen faillissement voor al die zaken. Onmiddellijk. Oh mensen die gezellig bij elkaar gaan zitten... Dat mogen we niet toelaten! Degoutant!

DPG Media Privacy GateSluit die zaken onmiddellijk. Vaarwel VTM wat voor iets ben jullie ! Bah bah vuile klikkers 🤮 Loser bende vd vtm. Schaapjes van vivaldi.

DPG Media Privacy Gatehopelijk blijven ze allen gevrijwaard van al dat plotse en 'onverklaarbare' neervallen met hartproblemen. stel je voor dat het spelletje steeds moet aangepast worden

DPG Media Privacy Gate