DPG Media Privacy Gate

11-01-22 14:45:00

Au rythme actuel de l'infection, plus d’un Européen sur deux aura contracté Omicron d'ici deux mois: Plus de la moitié des Européens pourraient être touchés par le variant Omicron d’ici deux mois au vu du “raz de marée” actuel, a estimé mardi…

Lire la suite:
7sur7 »
Loading news...
Failed to load news.

DPG Media Privacy GateHier in Portugal geraakt bijna iedereen besmet met omikron. Niemand wordt ziek....de ziekenhuizen liggen vol met NIET covidpatiënten. Hoe komt het dat hij dat niet weet als minister? Hij zou beter opstappen als hij zijn taak niet aankan!!!! Wie licht FVDB eigenlijk voor? Hij hoort toch nog andere adviezen dan die van de paniekzaaier G.Molenberghs? Frank Vandenbroucke is de man die het agusta smeergeld niet liet verbranden maar doorgaf om het wit te wassen. Hij is corrupt tot en met, pest graag zorgpersoneel en weet nooit van iets.

DPG Media Privacy GateEen test fase voor de nieuwe taser.

DPG Media Privacy GateDie vaccinatieplicht komt er nooit. Geen enkele politieker of premier is bereid om de gevolgen van het vaccin op zich te nemen.

DPG Media Privacy GateKlinkt goed, maar als het van vokavzw of VBOFEB komt zal er wel ergens een vies addertje onder het gras zitten .. Als de boer de passie preekt .. Kijk eens naar de inkomsten van die bepleiters! Die spreken gemakkelijk... allemaal minimum 6000€ netto per maand... De tweede sprong in 1 jaar tijd? Goe zot manneke. Probeer eens uw grijze massa tot leven te wekken en zoek eens een oplossing. Uw aanbeveling is een aanfluiting van 99% vd Belgen.

DPG Media Privacy Gate😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Ontwrichtend? Me dunkt dat FVDB enkel maar zijn gelauwerde wetenschap volgt wanneer het hem uitkomt. Nota bene, de boosterprikken werken niet tegen de Omikronvariant. En het CST is een infectiekatalysator. Het gaat dit heerschap noch om wetenschap, noch om volksgezondheid... Altijd maar weer die angsthysterie. Alles is gepermitteerd voor FVDB om de coronabarometer erdoor te krijgen.

DPG Media Privacy Gate