DPG Media Privacy Gate

08-01-22 18:03:00

Noddy Holder van Slade blikt terug op z’n succesjaren: “Tijdens de meeste optredens waren we behoorlijk dronken”

Lire la suite: HLN.BE »

DPG Media Privacy Gatemen moet er piloten inzetten.

DPG Media Privacy GateVoorspeld hij hier nu de rest van zijn regeerperiode 🤔 Oud vrouwtje opgepakt, waar zijn ze mee bezig?met de groeten van de WEF. The boy who cried wolf.

DPG Media Privacy GateEngeland gaat goed vooruit met de Natuurlijkeantistoffen 💪 Je heb gevaccineerde geluksvogels en pechvogels. Die met geluk vallen gewoon dood in hun vijver, de pechvogels worden opgenomen in het ziekenhuis en sterven langzaam en moeten nog een rekening betalen. Interessante vraag! Vraag dat eens aan onze topviroloog G.Molenberghs.

DPG Media Privacy Gate

DPG Media Privacy GateSuper goed nieuws dus. Nu alleen maar hopen dat het Omikron virus genoeg mensen bereikt. Straks zijn er niet genoeg mensen meer om besmet te geraken. Dan zal het virus zijn eigen killen. Gaan zoals het gekomen is onzichtbaar. Dit klopt niet mijn familie woont in La Coruña in de provincie Galicië en daar zijn de cijfers prima waar halen jullie je informatie.Altijd maar sensatie en de mensen voorliegen of is dat verplicht van de overheden sommigen hebben familieleden in het buitenland vergeet dat niet

DPG Media Privacy GateGEEN GEKREGEN, NOG NOOIT.