DPG Media Privacy Gate

08-01-22 18:10:00

Saoedi-Arabië laat prinses na drie jaar gevangenschap weer vrij

Lire la suite: HLN.BE »

Hangen ze nu de vlag uit dan? 3 jaar ....🧐 Fantastisch! Wat een prachtig land met super religie!

DPG Media Privacy Gatemen moet er piloten inzetten.

DPG Media Privacy GateVoorspeld hij hier nu de rest van zijn regeerperiode 🤔 Oud vrouwtje opgepakt, waar zijn ze mee bezig?met de groeten van de WEF. The boy who cried wolf.

DPG Media Privacy GateOp trage voet ontslagen... Geheel in de stijl van de NMBS... Waardig 💤

DPG Media Privacy GateIk wacht al 12 jaren op een terugbetaling van een lening. Helaas heeft de schuldenaar ook schulden aan de staat en die hebben voorrecht 😄 Vraag ze aan Michel, die weet waar ze zitten! Begrijpelijk. Wil zijn stal uitbouwen met nieuwe types van Lamborghini en Ferrari. Misschien kan de overheid een beetje steunen. De burger betaalt toch.

DPG Media Privacy GateKei cool, wel spijtig dat het van BMW is De criminelen zullen er blij mee zijn...😏. JA, je hebt een ongeval met een rode, slaat op de vlucht en wordt groen. Goe bezig....

DPG Media Privacy GateVraag even aan deze man, foto van vanmiddag press conf Ik stel voor dat je dit artikel openaccess zet: het gaat om gezondheidsinformatie gerelateerd aan covid19. Help mensen een handje en geef de interessante info over FFP2 Ik help wel: * FFP2/KN95/N95 zorgen vr 95% filtratie * Zitten nauwaansluitend * Comfortabel * Iets duurder Volgens Van Ranst halen mondmaskers niets uit. Dit verklaarde hij al in maart 2020.