Dode bij schietpartij in Aartselaar: politie massaal ter plaatse

23-01-22 02:53:00

Dode bij schietpartij in Aartselaar: politie massaal ter plaatse

Meest Gelezen, Uitgelicht

Dode bij schietpartij in Aartselaar: politie massaal ter plaatse

In de Baron Van Ertbonstraat in Aartselaar heeft zaterdagavond een schietpartij plaatsgevonden. Een persoon kwam hierbij om het leven, dat bevestigt de lok...

-In de Baron Van Ertbonstraat in Aartselaar heeft zaterdagavond een schietpartij plaatsgevonden. Een persoon kwam hierbij om het leven, dat bevestigt de lokale politie Hekla. Van de dader of daders ontbreekt voorlopig elk spoor.tdk, neloVandaag om 00:01

De schietpartij gebeurde rond 23 uur zaterdagavond. Het slachtoffer zou één of meerdere malen in het hoofd geschoten zijn. Buurtbewoners hoorden een zestal knallen kort achter elkaar. “Er is inderdaad geschoten”, klinkt het bij politiezone Hekla. “Hierbij is een persoon om het leven gekomen.”

Lire la suite: Gazet van Antwerpen »

Tientallen kilo's opengereten vis en een dode hond gedumpt in Boezinge en VlamertingeOp het platteland rond Ieper zijn er de laatste weken opvallende sluikstorters actief: van tientallen kilo's opengereten vis in Boezinge tot een dode hond in Vlamertinge. Is er ook dieper gegraven?😆 Is dat de nieuwe hond van Conner Rousseau?

Na schandaal bij ‘The Voice’ in Nederland: hoe is de situatie in Vlaanderen? “Dit is nog maar het topje van de ijsberg”De aflevering van YouTube reeks BOOS over grensoverschrijdend gedrag bij The voice of Holland hakt er bij onze noorderburen stevig in. Ook bij ons werd er ... Diegenen die denken dat zulke dingen hier niet gebeuren, zijn naïef. Overal waar iemand macht heeft over een ander, kan dit voorvallen. Media, politiek, bedrijven, verenigingen, sport, ... Zijn er al geruchten over de Vlaamse Voice? Zijn er al BV's die klamme handjes krijgen?

Anticorruptiewaakhond Raad van Europa geeft België opnieuw onvoldoendeVan de 22 aanbevelingen die de anticorruptiewaakhond van de Raad van Europa, de GRECO, eind 2019 aan België heeft gedaan over het voorkomen van corruptie in politieke middens en bij de politie, zijn er nog maar twee op afdoende wijze uitgevoerd of aangepakt. Twee andere zijn gedeeltelijk geïmplementeerd, de overige achttien nog niet. Dat staat in een nieuw rapport van de GRECO (wat staat voor Group of States against Corruption). DUIVELSE RESULTATEN PHARMA .. SINDS WANNEER GENEESKUNDE EERLIJK .... (middeleeuwen ?) CRIMINEEL KAPITAAL PHARMA GROTER DAN DEZE VAN MEESTE LANDEN .. NEDERLAND .. ANARCHIE IN DE 2° KAMER ...

Tientallen kilo's opengereten vis en een dode hond gedumpt in Boezinge en VlamertingeOp het platteland rond Ieper zijn er de laatste weken opvallende sluikstorters actief: van tientallen kilo's opengereten vis in Boezinge tot een dode hond in Vlamertinge. Is er ook dieper gegraven?😆 Is dat de nieuwe hond van Conner Rousseau?

Average Rob, het Youtube-fenomeen dat op de koffie mag bij Nina Derwael en de Rode Duivels: “Ik ben met de leukste dingen ter wereld bezig”Stretchen met Nina Derwael, op schoot bij de Rode Duivels, crossen met Mathieu van der Poel. Typ ‘onbereikbaar’ in op Youtube, en de video’s van Average Ro...

DPG Media Privacy GateZal dan wel Natalia zijn die dat doet! 😁😄😃😀 hier werken toch ook mannen en vrouwen te samen , zouden we niet beter een ander werk schema proberen bv alle opnames apart . Ik zal het zeggen Walter.....

Aartselaar - In de Baron Van Ertbonstraat in Aartselaar heeft zaterdagavond een schietpartij plaatsgevonden.In de omgeving van Ieper zijn de laatste weken opvallende sluikstorten gevonden: van tientallen kilo's opengereten vis in Boezinge tot een dode hond in Vlamertinge.De aflevering van YouTube reeks BOOS over grensoverschrijdend gedrag bij The voice of Holland hakt er bij onze noorderburen stevig in.Raad Van Europa Het vijfde rapport van de GRECO keek naar het voorkomen van corruptie en het promoten van integriteit in hoge politieke functies en bij de politie.

Een persoon kwam hierbij om het leven, dat bevestigt de lokale politie Hekla. Van de dader of daders ontbreekt voorlopig elk spoor. Wat we nu meemaken, is echt schandalig", zegt een gemeenschapswacht. tdk, nelo Vandaag om 00:01 De schietpartij gebeurde rond 23 uur zaterdagavond. Het slachtoffer zou één of meerdere malen in het hoofd geschoten zijn. Onlangs werden in een gracht in deelgemeente Boezinge tientallen kilo's opengereten vis gevonden. Buurtbewoners hoorden een zestal knallen kort achter elkaar. 'Er werden maar weinig concrete maatregelen genomen', klinkt het.

“Er is inderdaad geschoten”, klinkt het bij politiezone Hekla. Gemeenschapswacht Stefaan Nevejan reageert kwaad op de vaststellingen. “Hierbij is een persoon om het leven gekomen.” De omstandigheden van het schietincident zijn voorlopig nog onduidelijk. Waarom ze eerst kuisen en dan weggooien? Deze mooie vissen passen perfect op een bord, dus mogelijk gaat het om een restaurant, dat geconfronteerd werd met een afzegging en met overschotten zit. Ook de identiteit van het slachtoffer is niet bekend. Van de dader of daders ontbreekt elk spoor. De hond was al overleden, toen ik ter plaatse kwam. Zo is er nog geen ethische code voor ministers en de strategische medewerkers van hun kabinetten, die gepaard zou moeten gaan met opvolging en eventuele sancties.

De politie is massaal aanwezig en heeft de volledige straat afgesloten. Ook het gerechtelijk labo is ter plaatse voor sporenonderzoek. Wat we deze week meemaken is echt schandalig. De federale gerechtelijke politie (FGP) zal de feiten verder onderzoeken. ( . Hij zal ook laten nagaan of de hond gechipt is.