Dit is het moment waarop vliegtuig wiel kwijtraakt tijdens het opstijgen

  • 📰 gva
  • ⏱ Reading Time:
  • 16 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 10%
  • Publisher: 63%

Belgique Actualités Nouvelles

Belgique Dernières Nouvelles,Belgique Actualités

De 249 mensen aan boord van een toestel van United Airlines hadden donderdag een lange vlucht van San Francisco naar Japan voor de boeg, maar stonden sneller weer aan de grond dan gedacht. De Boeing 777-200 van de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij verloor bij het opstijgen een wiel en moest een noodlanding maken op de luchthaven van Los Angeles.

konden het moment vastleggen waarop de Boeing enkele seconden nadat het was opgestegen, een wiel verliest. Het wiel landde op een parking van medewerkers van de San Francisco International Airport en beschadigde enkele auto’s. De landingsbaan werd even afgesloten om puin te ruimen, maar kon snel weer geopend worden voor ander vliegverkeer.

Er raakte niemand gewond en volgens experts komt het niet vaak voor dat vliegtuigen wielen verliezen, en wijst het ook niet om een groter veiligheidsprobleem met het toestel. Toch is het al het zoveelste incident met een Boeing de afgelopen maanden. Begin januariAls abonnee lees je ook alleROYALS.

 

Merci pour votre commentaire. Votre commentaire sera publié après examen.
Nous avons résumé cette actualité afin que vous puissiez la lire rapidement. Si l'actualité vous intéresse, vous pouvez lire le texte intégral ici. Lire la suite:

 /  🏆 12. in BE

Belgique Dernières Nouvelles, Belgique Actualités

Similar News:Vous pouvez également lire des articles d'actualité similaires à celui-ci que nous avons collectés auprès d'autres sources d'information.

Vliegtuig verliest wiel tijdens het opstijgen en moet noodlanding maken met 249 passagiers aan boordDe 249 mensen aan boord van een toestel van United Airlines hadden donderdag een lange vlucht van San Francisco naar Japan voor de boeg, maar stonden sneller weer aan de grond dan gedacht. De Boeing 777-200 van de Amerikaanse luchtvaartmaatschappij verloor bij het opstijgen een wiel en moest een noodlanding maken op de luchthaven van Los Angeles.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »

Premie voor elektrische wagens geldt enkel dit jaar: dit moet je weten over aangepaste regelingDe premie voor elektrische wagens zal enkel voor dit jaar gelden. Dat heeft de Vlaamse regering vrijdag beslist. N-VA kelderde uiteindelijk het plan van Lydia Peeters niet, maar de Open VLD-minister moest wel inbinden.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »

SafeR-project dit seizoen van start: wielrenners betalen voor hun veiligheidSafeR, de vorig jaar aangekondigde, nieuwe veiligheidsorganisatie in het wielrennen, gaat dit seizoen definitief van start.
La source: SportVoetbal - 🏆 18. / 51 Lire la suite »

De grote politieke peiling van Knack: dit zijn de resultatenAls we vandaag naar de stembus zouden gaan, behaalden de partijen van de regering-De Croo 48 procent van de stemmen, tegen 54 procent vijf jaar geleden.
La source: Knack - 🏆 5. / 68 Lire la suite »

Brussels Airlines: nouvelles menaces de grève, risque de « sérieuses perturbations »D'après Didier Lebbe, secrétaire permanent de la CNE, le personnel de cabine se sent 'complètement dénigré, délaissé et exaspéré'. Il ne voit pas la
La source: LeVif - 🏆 6. / 67 Lire la suite »

“Verkiezingen van dit jaar zijn laatste voor mij”, zegt Turkse president ErdoganDe gemeenteraadsverkiezingen van 31 maart worden mijn laatste verkiezingen. Dat heeft de Turkse president Recep Tayyip Erdogan vrijdag verklaard volgens het Turkse staatspersagentschap Anadolu. Hij zal dus geen kandidaat meer zijn voor de presidentsverkiezingen van 2028.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »