‘De twaalf’ krijgt vervolg, met nieuwe jury en nieuw proces

‘De twaalf’ krijgt vervolg, met nieuwe jury en nieuw proces

Vrt, Maaike Cafmeyer

17-01-22 19:47:00

‘De twaalf’ krijgt vervolg, met nieuwe jury en nieuw proces

Een nieuwe cast, een nieuwe assisenzaak. De Vlaamse fictiereeks De twaalf krijgt een tweede seizoen. Daarin buigen de juryleden zich deze keer over de ‘Ass...

De twaalfde prijs voor beste script. Er volgde ook internationale lof, onder meer van komiek enThe office-bedenker Ricky Gervais. En in Australië werken ze aan een remake metJurassic park-acteur Sam Neill.Josse De Pauw en Maaike Cafmeyer werden vorig jaar uitgeroepen tot beste acteur en actrice op de Ensors, voor hun rollen in De twaalf.

Foto: VRTCastHet verhaal van het nieuwe seizoen staat los van de eerste reeks, waarin schooldirectrice Frie Palmers (Cafmeyer) in de beklaagdenbank zat.Zij werd verdacht van de dubbele moord op haar dochtertje en beste vriendin.Welke namen nu mee acteren, is nog niet bekend. Al zou Maaike Cafmeyer naar verluidt haar rol opnieuw opnemen. De regie is in handen van Kaat Beels, die al series als

Lire la suite: De Standaard »

Bart de Pauw?

In 'Een Geest in de Keel' beschrijft Ní Ghríofa de sisyfusarbeid van elke thuiswerkende moederEen geest in de keel is bovenal een prachtige ode aan het bovenmenselijke moederschap en de spankracht van taal die over de eeuwen heen bruggen kan slaan.

'De beelden van de vulkaanuitbarsting in de buurt van Tonga zijn enorm zorgwekkend'De Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern zegt dat het erg moeilijk communiceren is met het eiland Tonga een dag na de vulkaanuitbarsing, 'maar ons defensieteam en het ministerie van Buitenlandse Zaken werken momenteel om vast te stellen wat er nodig is en hoe we kunnen helpen.' En knak wat leer je hier nu uit ... als u land aan een platonische breuklijn licht ... gelieve geen kerncentrales te bouwen... voor de rest... okay

Unilever confirme son intention de racheter une unité de GSK pour 50 milliards de livresLe géant de l’agroalimentaire et des produits d’hygiène Unilever a clarifié sa stratégie de croissance vers 'la... Si c’est des Guillaume Musso, Nous conseillons à ce M. GSK d’y réfléchir à deux fois.

Disparition de Delphine Jubillar: de nouvelles fouilles ce lundi dans le Tarn avec l’appui de l’arméeDe nouvelles recherches ont été lancées lundi à Cagnac-les-Mines, le village du Tarn où vivait Delphine Jubillar jusqu’à sa disparition en décembre 2020, a constaté un correspondant de l’AFP.

Rentrée littéraire de janvier: nos 20 coups de coeur de la cuvée hivernaleAvec un nombre de parutions plus élevé qu'en septembre, la rentrée littéraire de janvier est tout sauf secondaire. Les grands noms s'y bousculent, tout comme les bonnes découvertes. Tour de la librairie en vingt ouvrages.

POLL: wie is de beste middenvelder uit de geschiedenis van de Premier League?2021/22 is het dertigste seizoen van de Premier League. Sport/Voetbalmagazine gaat samen met u op zoek naar de protagonisten uit die dertig jaar. Vandaag deel 2: de middenvelders.

voor onder meer beste reeks, scenario, regie, actrice (Maaike Cafmeyer) en acteur (Josse De Pauw). Op het televisiefestival van Cannes won De twaalf de prijs voor beste script. Er volgde ook internationale lof, onder meer van komiek en The office -bedenker Ricky Gervais. En in Australië werken ze aan een remake met Jurassic park -acteur Sam Neill. Josse De Pauw en Maaike Cafmeyer werden vorig jaar uitgeroepen tot beste acteur en actrice op de Ensors, voor hun rollen in De twaalf. Foto: VRT Cast Het verhaal van het nieuwe seizoen staat los van de eerste reeks, waarin schooldirectrice Frie Palmers (Cafmeyer) in de beklaagdenbank zat. Zij werd verdacht van de dubbele moord op haar dochtertje en beste vriendin . Welke namen nu mee acteren, is nog niet bekend. Al zou Maaike Cafmeyer naar verluidt haar rol opnieuw opnemen. De regie is in handen van Kaat Beels, die al series als Beau séjour