Conservatief parlementslid in VK klaagt 'intimidatie' door Downing Street 10 aan

Conservatief parlementslid in VK klaagt 'intimidatie' door Downing Street 10 aan #vrtnws

Vrtnws

20-01-22 18:20:00

Conservatief parlementslid in VK klaagt 'intimidatie' door Downing Street 10 aan vrtnws

Het parlementslid zegt berichten ontvangen van chantage van collega's die aangegeven hadden een motie van wantrouwen tegen Johnson te steunen..

Conservatief parlementslid in VK klaagt "intimidatie" door Downing Street 10 aanIn het Verenigd Koninkrijk worden volgens Conservatief parlementslid William Wragg collega’s, die een motie van wantrouwen tegen de Britse premier Boris Johnson steunen, gechanteerd. Het parlementslid heeft daarover verschillende berichten ontvangen. Wragg roept deze collega’s op om “gedrag dat neerkomt op chantage” aan te geven bij de politie.

Leslie Hodge, Belga13 minIn het VK maken "medewerkers van Downing Street 10 (de ambtswoning van premier Johnson), speciale adviseurs, ministers en anderen" zich volgens Tory-parlementslid William Wragg schuldig aan chantage.Wragg zei dat deze afpersers publicaties in de pers aanmoedigen die "bedoeld zijn om collega’s in verlegenheid te brengen, de collega’s die ze ervan verdenken weinig vertrouwen in de premier te hebben ". Dat zei Wragg bij de start van een bijeenkomst van de parlementscommissie Openbaar Bestuur en Constitutionele Zaken, waarvan hij de voorzitter is. "Intimidatie van een parlementslid is een serieuze zaak”, voegde hij nog toe.

Lire la suite: VRT NWS »

Het nieuwe fatsoen in de politiek, waarbij de truukjes van de NSDAP uit de jaren 30 niet worden geschuwd. Verschrikkelijk. Dat is het einde van de democratie.

Einde van de coronamaatregelen in VK: hebben de Britten omikron overwonnen?De Britse premier Boris Johnson heeft woensdag aangekondigd dat een belangrijk pakket aan coronamaatregelen stopgezet zal worden. Tegen 24 maart zou je da... Molenberghs is de grootste mislukte biostatisticus van deze planeet. Hoevaak zat hij er kilometers naast met zijn voorspellingen? 😂 Molenberghs... Er valt NIKS te overwinnen, verkoudheid kan je NIET overwinnen.. IDIOTS

DPG Media Privacy Gate

Jonge mama met anorexia klaagt lange wachtlijsten in eetklinieken aan: “Ik was bezig met overleven, tot het verlossend telefoontje eindelijk kwam”Laurence Bauffe (31) uit Zwevegem is woensdag opgenomen in de eetkliniek van het UZ Gent. Haar eetstoornis pleegt roofbouw op haar lichaam en toch duurde h... Noem mij grofgebekt maar van die gekwetste vogeltjes. Den Aldi of Lidl helpen ook tegen honger.

DPG Media Privacy Gate

Al 19 scholen in Vlaanderen gesloten, onderwijsinspecteurs gaan inspringenAl negentien scholen hebben aan de Vlaamse overheid gemeld dat ze tijdelijk sluiten, en dat zullen er in de komende dagen en weken meer worden, veelal door... Leraars afwezig, gevolg: kinderen hele dag in studie, op speelplaats, worden verdeeld onder andere klassen, en leren bijna niets meer! Zou het niet beter zijn dat men kwaliteit van het afstandsonderwijs opwaardeert, en/of kinderen (vanaf 5-6de lj) beter begeleidt naar zelfstudie. 19 scholen gesloten op 4000. Erger kan het eigenlijk niet worden.

Al 19 scholen in Vlaanderen gesloten, onderwijsinspecteurs gaan inspringenAl negentien scholen hebben aan de Vlaamse overheid gemeld dat ze tijdelijk sluiten, en dat zullen er in de komende dagen en weken meer worden, veelal door... Alle 19 ...? Leraars afwezig, gevolg: kinderen hele dag in studie, op speelplaats, worden verdeeld onder andere klassen, en leren bijna niets meer! Zou het niet beter zijn dat men kwaliteit van het afstandsonderwijs opwaardeert, en/of kinderen (vanaf 5-6de lj) beter begeleidt naar zelfstudie.

Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved Conservatief parlementslid in VK klaagt "intimidatie" door Downing Street 10 aan In het Verenigd Koninkrijk worden volgens Conservatief parlementslid William Wragg collega’s, die een motie van wantrouwen tegen de Britse premier Boris Johnson steunen, gechanteerd. Het parlementslid heeft daarover verschillende berichten ontvangen. Wragg roept deze collega’s op om “gedrag dat neerkomt op chantage” aan te geven bij de politie. Leslie Hodge, Belga 13 min In het VK maken "medewerkers van Downing Street 10 (de ambtswoning van premier Johnson), speciale adviseurs, ministers en anderen" zich volgens Tory-parlementslid William Wragg schuldig aan chantage. Wragg zei dat deze afpersers publicaties in de pers aanmoedigen die "bedoeld zijn om collega’s in verlegenheid te brengen, de collega’s die ze ervan verdenken weinig vertrouwen in de premier te hebben ". Dat zei Wragg bij de start van een bijeenkomst van de parlementscommissie Openbaar Bestuur en Constitutionele Zaken, waarvan hij de voorzitter is. "Intimidatie van een parlementslid is een serieuze zaak”, voegde hij nog toe. Intimidatie van een parlementslid is een serieuze zaak William Wragg