Club Brugge laat alweer dure punten liggen tegen Standard en eindigt met z’n tienen na horrortackle van Hendry

23-01-22 18:08:00

Club Brugge laat alweer dure punten liggen tegen Standard en eindigt met z’n tienen na horrortackle van Hendry

Standard De Liège, Club Brugge

Club Brugge laat alweer dure punten liggen tegen Standard en eindigt met z’n tienen na horrortackle van Hendry

Club Brugge heeft een eerste keer punten verloren onder het bewind van Schreuder. Een dodelijk efficiënt Standard prikte twee keer precies (2-2), terwijl b...

Club Brugge heeft een eerste keer punten verloren onder het bewind van Schreuder. Een dodelijk efficiënt Standard prikte twee keer precies (2-2), terwijl blauw-zwart het overwicht niet kon omzetten in een zege. Dost scoorde twee keer, maar Club eindigde met z’n tienen na een horrortackle van Hendry. Loopt Union nu negen punten weg?

Junior VerbeekeLEES OOK.Waren ze er bij Club Brugge rouwig om dat Sclessin nog een laatste keer leeg bleef? Niet bepaald. Standardawayis niet de favoriete verplaatsing van blauw-zwart, getuige de statistieken. Het was maar liefst acht wedstrijden geleden dat Club nog eens kon winnen in Luik, bijna dag op dag vijf jaar geleden in 2017. Het was de eerste grote test voor Schreuder, en dat tegen een ploeg die vertrouwen had getankt na een onverhoopte draw op Anderlecht vorige week.

Lire la suite:
Nieuwsblad.be »

Speelster van Club Brugge krijgt hartverwarmende brief van Anderlecht-speler Hannes Delcroix na ernstige blessureAnderlecht heeft een mooi gebaar gesteld door een brief te sturen naar Febe Vanhaecke, de speelster van de vrouwenploeg van Club Brugge die de voorste krui... Klacht indienen zeker... 😍💜

Standard en Club delen de puntenLandskampioen Club Brugge is zondagnamiddag op de 23e speeldag in de Jupiler Pro League niet verder geraakt dan een 2-2 gelijkspel op bezoek bij Standard Luik.

Le Standard arrache un point de haute lutte face au Club de BrugesLe Standard accueillait Bruges avec la volonté de mettre fin à une série de cinq matchs sans victoire (2 nuls et 3 défaites), le tout face à un des plus gros adversaires de notre pays. Arrache un point Sérieux Bruges a arraché oui … standard a mené 2 fois au score. Même si Bruges était nettement plus dominant dans le jeux , standard a posé de gros soucis lors des contre-attaques, le nul est mérité mais standard a en aucun arraché un point…

Chancel Mbemba (ex-Anderlecht), pas prolongé par son club car il aurait... 4 dates de naissanceAncien joueur d'Anderlecht, Chancel Mbemba évolue actuellement au FC Porto, au Portugal. Le contrat du défenseur arrive à terme en juin mais le ... Lui, il revient quand il veut Si sa mère le sait, elle à de la chance elle, avant qu'on l'aime en bas,c 'est la meilleure.😂😂😂 2002 1990 1980 et 2004😂😂😂

Vainqueur d’une Coupe d’Europe avec chaque club, Wim Hofkens préface Malines-Anderlecht: «Ce sera un match du tout ou rien!»Wim Hofkens, quadruple champion de Belgique et double champion d’Europe avec Beveren, Anderlecht et Malines, est concierge à la Haute Ecole Thomas More/UC Louvain à Anvers. Il a entamé sa reconversion il y a plus de quinze ans.

Speelster van Club Brugge krijgt hartverwarmende brief van Anderlecht-speler Hannes Delcroix na ernstige blessureAnderlecht heeft een mooi gebaar gesteld door een brief te sturen naar Febe Vanhaecke, de speelster van de vrouwenploeg van Club Brugge die de voorste krui... Klacht indienen zeker... 😍💜

Mail Club Brugge heeft een eerste keer punten verloren onder het bewind van Schreuder.Febe Vanhaecke schreeuwde het uit van de pijn.Standard tankte vorig weekend vertrouwen met een puntendeling in de Clasico op bezoek bij Anderlecht en ging in de beginfase van het duel met de Bruggelingen op dat elan voort.Les Brugeois seront les premiers à créer le danger, en réussissant même à tromper Bodart sur une belle combinaison entre Lang et Dost.

Een dodelijk efficiënt Standard prikte twee keer precies (2-2), terwijl blauw-zwart het overwicht niet kon omzetten in een zege. Dost scoorde twee keer, maar Club eindigde met z’n tienen na een horrortackle van Hendry. Anderlecht heeft een mooi gebaar gesteld door een brief te sturen naar Febe Vanhaecke, de speelster van de vrouwenploeg van Club Brugge die de voorste kruisbanden scheurde in het bekerduel vorig weekend (4-0-winst voor Anderlecht). Loopt Union nu negen punten weg? Junior Verbeeke LEES OOK . Met de rust in zicht maakte de Nederlander dat eigenhandig goed. Waren ze er bij Club Brugge rouwig om dat Sclessin nog een laatste keer leeg bleef? Niet bepaald. Michael Van Damme Vandaag om 18:37 Febe Vanhaecke leek het gebaar enorm te appreciëren. Standard away is niet de favoriete verplaatsing van blauw-zwart, getuige de statistieken. Bas Dost profite alors d’un centre parfait de Vanaken pour égaliser à cinq minutes du repos.

Het was maar liefst acht wedstrijden geleden dat Club nog eens kon winnen in Luik, bijna dag op dag vijf jaar geleden in 2017. “Onze voltallige club wenst zijn medeleven te betuigen met Febe”, zo begint de brief van Anderlecht, gericht aan (de speelster van) Club Brugge. De bezoekers waren echter meteen weer op achtervolgen aangewezen. Het was de eerste grote test voor Schreuder, en dat tegen een ploeg die vertrouwen had getankt na een onverhoopte draw op Anderlecht vorige week. Het wedstrijdbegin deed alvast het beste verhopen voor de neutrale fan. Een sterkhouder in defensie verliezen is altijd een aderlating voor een club, maar zeker voor de speler of speelster in kwestie is het allesbehalve een eenvoudige opgave om met het nodige geduld de revalidatie te doorstaan. Een prachtige goal van Lang werd al vroeg afgekeurd nadat Club z’n mooiste tiki taka had bovengehaald. De Amerikaan werd met een hakje aangespeeld door Charles De Ketelaere, waarna hij Dost bediende en de Nederlander zijn tweede van de namiddag niet liet liggen: 2-2 en dat werd ook de eindstand op Sclessin, waar de bezoekers de wedstrijd nog met tien beëindigden na rood voor Jack Hendry. Dost stond bij de laatste pass namelijk offside. Daarom een boodschap van steun van Hannes, van het ene jeugdproduct naar het andere. Bruges va ensuite être réduit à 10 suite à une vilaine faute de Henrdy sur Mehdi Carcela.

Standard maalde er niet om, counterde een minuut later spijkerhard via een moederziel alleen gelaten Donnum, die Cafaro bediende. Die laatste knalde mooi voorbij een verbouwereerde Mignolet (1-0). Zelf heb ik ook tot twee keer toe het voorbije jaar lange tijd aan de kant gestaan door een knieblessure. Destijds eindigde het duel op 0-3. Drie op twee voor Dost Club moest vol aan de bak, en dat deed het ook. Het nam de wedstrijd stevig in handen en haalde aan de rust bijna 70 procent balbezit. Omring je goed met familie en vrienden, met de medische staf op de club en houd altijd dat ultieme doel voor ogen. Kansen waren er ook bij de vleet. Standard tankte vorig weekend vertrouwen met een puntendeling in de Clasico op bezoek bij Anderlecht en ging in de beginfase van het duel met de Bruggelingen op dat elan voort. Le Standard reste lui 14e avec 25 points.

Eerst vergat Nsoki in twee keer te scoren - de paal stond eerst in de weg - daarna probeerden Vormer en Lang het. Trouwens, wij verdedigers kunnen al eens tegen een stootje. Telkens stond Bodart in de weg. Ook de Ketelaere kreeg al schuivend een prima kans, maar de aanvaller raakte de bal verkeerd. Hannes Delcroix Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. Met de rust in zicht maakte de Nederlander dat eigenhandig goed. De aanhoudende druk van Club toch een verdiende gelijkmaker op. Vanaken schilderde de bal precies op het hoofd van Dost, die dubbel zo hoog sprong als Laifis en scoorde (1-1). Klik hier om uw voorkeuren aan te passen Wil jij toegang tot alle artikels van Het Nieuwsblad? Duik in onze plusartikels en lees er elke maand 3 naar keuze gratis.

Even rook de VAR voorgaand buitenspel van De Ketelaere, maar daar bleek niets van aan. De bezoekers waren echter meteen weer op achtervolgen aangewezen. Foto: BELGA Na de rust erop en erover, moest men bij Club Brugge gedacht hebben. Niets van. Beide ploegen waren nog niet goed en wel uit de kleedkamer, of het stond al 2-1. De Amerikaan werd met een hakje aangespeeld door Charles De Ketelaere, waarna hij Dost bediende en de Nederlander zijn tweede van de namiddag niet liet liggen: 2-2 en dat werd ook de eindstand op Sclessin, waar de bezoekers de wedstrijd nog met tien beëindigden na rood voor Jack Hendry. Raskin zwiepte de bal vanop rechts goed voor, en Emond schoof z’n eerste sinds zijn comeback bij Standard binnen.

Bij Club keken ze allemaal naar elkaar: alweer achtervolgen. Het was trouwens niet de eerste keer dat het achterin rammelde bij de Bruggelingen, waar Mechele zich deze keer te makkelijk liet aftroeven. Destijds eindigde het duel op 0-3. Zo kregen we een tweede helft naar het beeld van de eerste: Standard mocht zich focussen op het verdedigen van de voorsprong, terwijl Club de forcing voerde. Maar deze keer duurde het niet zo lang vooraleer de bordjes weer in evenwicht hingen. De Ketelaere hakte wondermooi Buchanan vrij, die Dost de 2-2 op een schoteltje aanbood. Lees meer over:.

De derde goal in twee wedstrijden voor de Nederlandse spits, die onder Schreuder duidelijk z’n tweede jeugd beleeft. Club eindigt met tien Het vierde kwart van de match bestond vooral uit Club Brugge uit koortsachtig op zoek ging naar een winning goal. Het ontbrak lang aan die laatste goede pass, en in de slotfase liep blauw-zwart nog tegen de lamp toen Hendry rood pakte. Dat was eigenlijk de schuld van Mechele, die een ziekenhuisballetje zijwaarts gaf. Hendry torpedeerde dan maar de enkel van Carcela, die anders een vrije baan naar doel had.

Uit de de vrije trap daarna kwam niets voort. Foto: BELGA Het venijn zat duidelijk in de staart. Eerst moest Standard àltijd de 3-2 scoren, maar Mata en de paal brachten redding op een schot van Nkounkou. Daarna stonden De Ketelaere en Dost plots oog in oog met Bodart, maar CDK kopte de bal te slap in de handen van de Luikse doelman. Zo kregen we geen winnaar op Sclessin.

Standard zal daar niet ontevreden mee zijn - het verloor nog niet in 2022, en dat tegen twee topploegen. Bij Club kijken ze straks met een ei in de broek naar Union-Genk. Want de stuntende promovendus kan zomaar negen punten weglopen. 😳 | Wij begrijpen nog steeds niet hoe Clinton Mata deze bal uit het doel hield! 👀 .