Charline Van Snick s’offre le bronze à Tel Aviv !

Charline Van Snick s’offre le bronze à Tel Aviv !

23-01-20 19:32:00

Charline Van Snick s’offre le bronze à Tel Aviv !

La Liégeoise s’est imposée grâce à une immobilisation face à la Polonaise Pienkowska, après être passée par les repêchages suite à sa défaite en...

Lire la suite: DH.be »

Waarom 24 januari een dag van 110 miljoen wordt voor het Belgische voetbalHet bedrag van het nieuwe mediacontract zal afhankelijk zijn van het gegeven of de Pro League straks met een nieuwe - buitenlandse - partner in zee gaat of trouw blijft aan de huidige. Vrijdag is een belangrijke dag voor het Belgische voetbal.

Aurélio Buta: de Portugese parel van Royal Antwerp FCZijn start in Antwerpen was moeilijk, maar inmiddels heeft Aurélio Buta zich doorgezet als een van de beste rechtsachters in België. Op zijn 22e lijkt hij klaar voor een stap hogerop, dankzij een goeie opleiding en veel tactisch vijlwerk.

Het laatste gevecht van Serena Williams: 'Recht uit Compton!'Ja, er zit sleet op haar tennis, maar de 38-jarige Serena Williams won in Auckland wel een van de eerste toptoernooien van 2020. Kan ze op de Australian Open het grandslamrecord van de verfoeide Margaret Court evenaren?

Het laatste gevecht van Serena Williams: 'Recht uit Compton!'Ja, er zit sleet op haar tennis zit, maar de 38-jarige Serena Williams won in Auckland wel een van de eerste toptoernooien van 2020. Kan ze op de Australian Open het grandslamrecord van de verfoeide Margaret Court evenaren?

Eric Van Rompuy au «Soir»: «Il faut un gouvernement avec la N-VA et le PS»Eric Van Rompuy, ex-parlementaire, personnalité du CD&V, relance : « Pour nous, c’est impossible d’entrer dans un gouvernement qui serait minoritaire en Flandre. »