Nicholson

Nicholson

Charleroi opent twaalfde speeldag met makkelijke zege bij rumoerig Seraing

Charleroi opent twaalfde speeldag met makkelijke zege bij rumoerig Seraing

23-10-21 00:12:00

Charleroi opent twaalfde speeldag met makkelijke zege bij rumoerig Seraing

Sporting Charleroi heeft vrijdag de twaalfde speeldag in de Jupiler Pro League op gang getrapt met een makkelijke 1-3 zege bij Seraing.

De Carolo's namen in het Stade du Pairay meteen het heft in handen. Een diep gelopen Nicholson rondde na negen minuten al een assist van Gholizadeh af, 0-1. Seraing was nergens en halverwege de eerste helft verdubbelden de bezoekers hun voorsprong. Gholizadeh was deze keer de afwerker van dienst, op aangeven van Kayembe, 0-2.

Les fake news considérées comme un 'problème majeur' par plus de 4 Belges sur 5 Sortie du nucléaire : Tinne Van der Straeten veut fermer toutes les centrales nucléaires d’ici 2025 Vaccination des enfants contre le Covid: en attendant l'avis du comité de bioéthique, la Belgique a déjà passé commande

Zorgane miste tien minuten voor rust de kans op de 0-3, maar het bleek slechts uitstel. Morioka deed zes minuten na de pauze de boeken helemaal dicht. De Japanner mocht ongehinderd door de Luikse defensie snijden en twijfelde niet, 0-3. Het liep vervolgens op de tribunes de spuigaten uit.

Ref Wesli De Cremer moest de partij voor tien minuten stilleggen omdat er bekers met bier naar de bezoekende bank en de vierde ref werden gegooid. Na de onderbreking kon Seraing de eer nog redden. Charleroi-verdediger Knezevic werkte een schot van Mouandilmadji voorbij zijn eigen doelman. Eindstand: 1-3. headtopics.com

Charleroi rukt in de stand op naar een voorlopige vijfde plaats, Seraing is veertiende.De Carolo's namen in het Stade du Pairay meteen het heft in handen. Een diep gelopen Nicholson rondde na negen minuten al een assist van Gholizadeh af, 0-1. Seraing was nergens en halverwege de eerste helft verdubbelden de bezoekers hun voorsprong. Gholizadeh was deze keer de afwerker van dienst, op aangeven van Kayembe, 0-2. Zorgane miste tien minuten voor rust de kans op de 0-3, maar het bleek slechts uitstel. Morioka deed zes minuten na de pauze de boeken helemaal dicht. De Japanner mocht ongehinderd door de Luikse defensie snijden en twijfelde niet, 0-3. Het liep vervolgens op de tribunes de spuigaten uit. Ref Wesli De Cremer moest de partij voor tien minuten stilleggen omdat er bekers met bier naar de bezoekende bank en de vierde ref werden gegooid. Na de onderbreking kon Seraing de eer nog redden. Charleroi-verdediger Knezevic werkte een schot van Mouandilmadji voorbij zijn eigen doelman. Eindstand: 1-3.Charleroi rukt in de stand op naar een voorlopige vijfde plaats, Seraing is veertiende.

Lire la suite: SportVoetbalmagazine »

Belgen in Champions League: Vertonghens Benfica onderuit tegen Bayern, Onaha pakt punt met LilleRode Duivel Jan Vertonghen heeft woensdagavond op de derde speeldag in groep E van de Champions League met Benfica niet kunnen stunten tegen Bayern München. In groep G was er een eerste basisplaats in de Champions League voor Amadou Onana bij Lille, dat...

Red Flames hebben geen genade met Kosovo: 7-0De Belgische voetbalvrouwen hebben donderdagavond in Leuven op de derde speeldag in groep F van de kwalificaties voor het WK 2023 met 7-0 gewonnen van voetbaldwerg Kosovo.

Conference League: KAA Gent doet gouden zaken met zege tegen PartizanOp de derde speeldag van de Conference League heeft KAA Gent met 0-1 gewonnen van Partizan. Door de zege kunnen de Buffalo's de volgende ronde al ruiken.

Coëfficiëntenbalans: gelukkig is er nog de Conference LeagueMet een zege, een gelijkspel en twee pijnlijke nederlagen hebben onze vier Belgische clubs geen geweldige Europese week achter de rug. Welke gevolgen heeft dat voor onze coëfficiënt?

Meer controle uit Monaco en minder kwaliteit in de kern: waarom Cercle onderaan het klassement bengeltYves Vanderhaeghe mag - voorlopig - T1 blijven bij Cercle Brugge, maar zag rechterhand Thomas Buffel vervangen worden door Miron Muslic. Vooral Paul Mitchell, de sportief directeur van AS Monaco, wordt zenuwachtig. Een stand van zaken.

Giorgio Chiellini over Cristiano Ronaldo: 'Het was beter geweest als hij eerder was vertrokken'In een interview met de Italiaanse zender DAZN kwam de Italiaanse verdediger terug op het vertrek van Cristiano Ronaldo bij Juventus. 'We hebben ervoor betaald in punten.'