Centrum Kontich Kazerne is vanaf nu een fietszone om veiligheid kinderen en ouders te garanderen

  • 📰 gva
  • ⏱ Reading Time:
  • 1 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Qulity Score:
  • News: 4%
  • Publisher: 63%

In Kontich Kazerne hebben ze van het bijna volledige centrum een fietszone gemaakt. Dat wil dus zeggen dat auto’s daar geen fietsers mogen voorbijsteken. Het gaat om de Kapelstraat en twee zijstraten. In heel deze zone geldt dus dat de fietsers voorrang hebben. Het is mede op vraag van de school in de buurt dat dit fietszone er komt. Zo kunnen de kinderen en hun ouders veilig van en naar school fietsen.

Belgique Nouvelles, Belgique Actualités

Nous avons résumé cette actualité afin que vous puissiez la lire rapidement. Si l'actualité vous intéresse, vous pouvez lire le texte intégral ici. Lire la suite:

 

Merci pour votre commentaire. Votre commentaire sera publié après examen.

Similar News:Vous pouvez également lire des articles d'actualité similaires à celui-ci que nous avons collectés auprès d'autres sources d'information.

Kontich B wint duel met Bonheiden BKontich B won zondag het uitduel met Bonheiden B. De wedstrijd eindigde op 0-3.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Jari Breugelmans maakt twee goals voor Retie in wedstrijd tegen KontichRetie won zaterdag de uitwedstrijd tegen Kontich met 1-3.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

‘Het komt altijd goed, ook als het niet goed komt’Zanger en acteur Mathias Vergels, bij de fans van Thuis een vaste waarde als Lowie Bomans, toert dit najaar met een intiem repertoire over zijn eigen kwetsbaarheid. ‘Vriendschappen, familiebanden, relaties: ik heb veel kapot­gemaakt. Ik heb echt een reden om deze voorstelling te spelen.’
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »

Hoe kan het dat je beste vrienden uit het oog verliest?Weinig zo beloftevol als een pact tussen jeugdvrienden. Robrecht Vanden Thoren maakt er een nostalgische monoloog over.
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »

Lokaal bestuur geeft startschot van kermisHet lokaal bestuur van Beerse gaf zaterdag het officiële startschot van de jaarlijkse kermis in het centrum.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Brandweer toont werking op open dag aan kazerneHet brandweerkorps van Vosselaar pakte zondag uit met een open dag aan de kazerne op de Breemsedijk in Vosselaar.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »