Cavendish verlengt contract bij Quick-Step

07-12-21 16:56:00

De Brit verlengde met één jaar bij de club van Patrick Lefevere.

Mark Cavendish

De Brit verlengde met één jaar bij de club van Patrick Lefevere.

De Brit Mark Cavendish heeft zijn contract bij Deceuninck - Quick-Step, dat vanaf 1 januari door het leven zal gaan als Quick-Step - Alpha Vinyl, met één seizoen verlengd, zo maakte de Belgische WorldTour-formatie dinsdag bekend.

Eind vorig jaar raakte bekend dat de intussen 36-jarige Cavendish zou terugkeren naar het team van Patrick Lefevere. Het werd opnieuw een succesverhaal, met de Ronde van Frankrijk als hoogtepunt. Daar was de Brit goed voor vier ritzeges en de groene trui. Hij greep nipt naast een vijfde ritzege, waarmee hij het record van Eddy Merckx had kunnen verbeteren. Merckx en Cavendish hebben beiden 34 ritzeges in de Tour achter hun naam staan. Zijn vorige groene trui dateerde van 2011. Nadien kwam al enkele seizoenen voor Omega Pharma - Quick-Step (2013-2014) en Etixx - Quick-Step (2015) uit.

Lire la suite: SportVoetbalmagazine »

Nainggolan schenkt Antwerp zege in grimmige stadsderbyAntwerp heeft zondagnamiddag op de zeventiende speeldag in de Jupiler Pro League de stadsderby op bezoek bij rode lantaarn Beerschot met het kleinste verschil (0-1) gewonnen.

Verplicht spelers verkopen en woede bij de fans: hoe Standard in volle crisis belanddeHet aangekondigde vertrek van Hugo Siquet was de lont die Sclessin zondag in vuur en vlam zette. Het is nu wel helemaal crisis bij Standard.

'Misschien was het gewoon op tussen Van den Brom en de spelers'John van den Brom moest opstappen bij KRCGenkofficial. Clubwatcher Geert Foutré geeft tekst en uitleg.

Lise Van Hecke bevestigt verhalen van haar collega's over Gert Vande BroeckBondscoach Gert Vande Broek ligt zwaar onder vuur na beschuldigingen door drie voormalige Yellow Tigers over emotioneel machtsmisbruik. Nieuw is dat nu ook Lise Van Hecke, jarenlang een van de topspeelsters bij de nationale volleybalploeg, de verhalen van haar collega's bevestigt.

.Radja Nainggolan (r.© Belga Image Dat men op Sclessin benadrukte dat de transfersommen die in de pers genoemd werden bij de nakende overgang van Hugo Siquet in januari naar de Bundesliga, zo'n vijf miljoen euro, lager liggen dan wat de club effectief bedong, volstond niet om de woede in Luik zondag te dempen.Geert Foutré: 'John van den Brom was een verademing met zijn warme en menselijke benadering in een vaak cynische wereld.

© Belga Image Eind vorig jaar raakte bekend dat de intussen 36-jarige Cavendish zou terugkeren naar het team van Patrick Lefevere. Het werd opnieuw een succesverhaal, met de Ronde van Frankrijk als hoogtepunt. © Belga Na een matige eerste helft met wat halve kansen was het uitgerekend Radja Nainggolan die tegen de club waar hij destijds de jeugdreeksen doorliep op het uur de ban brak voor de bezoekers uit Deurne-Noord. Daar was de Brit goed voor vier ritzeges en de groene trui. Voor een Siquet die vorig jaar aangaf niet te kunnen wachten om een vol huis op Sclessin uit de bol te zien gaan, was dit niet bepaald wat hij kort voor zijn afscheid in gedach. Hij greep nipt naast een vijfde ritzege, waarmee hij het record van Eddy Merckx had kunnen verbeteren. Het spel zat echter op de wagen. Merckx en Cavendish hebben beiden 34 ritzeges in de Tour achter hun naam staan. Na de bekeruitschakeling wilde men toch absoluut die tweede ambitie, Europees overwinteren, niet zo maar opgeven, terwijl het duidelijk werd dat ook de top vier halen niet meer zou lukken op de manier waarop men bezig was.

Zijn vorige groene trui dateerde van 2011. Lees ook Frank Raes: 'Antwerp gaat nog kampioen worden. Dat men op Sclessin benadrukte dat de transfersommen die in de pers genoemd werden bij de nakende overgang van Hugo Siquet in januari naar de Bundesliga, zo'n vijf miljoen euro, lager liggen dan wat de club effectief bedong, volstond niet om de woede in Luik zondag te dempen. Nadien kwam al enkele seizoenen voor Omega Pharma - Quick-Step (2013-2014) en Etixx - Quick-Step (2015) uit. Ondanks het geslaagde seizoen sleepten de besprekingen langer dan verwacht aan.. 'Ik ben heel trots en blij met deze nieuwe deal', laat 'Cav' weten. Voor een Siquet die vorig jaar aangaf niet te kunnen wachten om een vol huis op Sclessin uit de bol te zien gaan, was dit niet bepaald wat hij kort voor zijn afscheid in gedachten had, tenzij de volgende wedstrijden nog voor sportief vuurwerk gezorgd wordt door de rood-witten. 'De voorbije twaalf maanden waren fenomenaal: soms werd ik zelfs emotioneel van alle steun die ik kreeg van het team en de staff.' The Great Old komt dankzij de zege weer naast Club Brugge op de tweede plaats.' 'Bij flarden toont Genk nog dat het fantastisch kan voetballen, maar daar krijg je geen punten voor.

Samen zullen we de komende twaalf maanden weer nieuwe herinneringen maken.' Eind vorig jaar raakte bekend dat de intussen 36-jarige Cavendish zou terugkeren naar het team van Patrick Lefevere. Union opende de speeldag vrijdag met een zege in Sint-Truiden en telt nog steeds een voorsprong van vier punten op beide achtervolgers. Vooral Duitse clubs klopten aan, sommigen hadden al een financiële deal met de Rouches nog voor ze met de speler zelf gepraat hadden. Het werd opnieuw een succesverhaal, met de Ronde van Frankrijk als hoogtepunt. Daar was de Brit goed voor vier ritzeges en de groene trui. Na een matige eerste helft met wat halve kansen was het uitgerekend Radja Nainggolan die tegen de club waar hij destijds de jeugdreeksen doorliep op het uur de ban brak voor de bezoekers uit Deurne-Noord. Hij greep nipt naast een vijfde ritzege, waarmee hij het record van Eddy Merckx had kunnen verbeteren.Tijdens en na de gebeurtenissen op het veld zullen Bruno Venanzi en CEO Alexandre Grosjean nog eens nagedacht hebben over hoe de club in zo'n woelig vaarwater is kunnen belanden. Succes was hem gegund, maar een goed rapport had hij al lang niet meer.

Merckx en Cavendish hebben beiden 34 ritzeges in de Tour achter hun naam staan. Het spel zat echter op de wagen. Zijn vorige groene trui dateerde van 2011. Nadien kwam al enkele seizoenen voor Omega Pharma - Quick-Step (2013-2014) en Etixx - Quick-Step (2015) uit. The Great Old komt dankzij de zege weer naast Club Brugge op de tweede plaats. Om Siquet op het veld te vervangen denkt men aan een interne sportieve verschuiving binnen de kern of een goedkoop te lenen speler. Ondanks het geslaagde seizoen sleepten de besprekingen langer dan verwacht aan. 'Ik ben heel trots en blij met deze nieuwe deal', laat 'Cav' weten. Union opende de speeldag vrijdag met een zege in Sint-Truiden en telt nog steeds een voorsprong van vier punten op beide achtervolgers.' 'De nieuwe man, of dat nu Glen Riddersholm wordt of een andere, wordt al hoofdtrainer nummer twaalf in tien jaar tijd.

'De voorbije twaalf maanden waren fenomenaal: soms werd ik zelfs emotioneel van alle steun die ik kreeg van het team en de staff.Door zijn goede contacten met een aantal leiders van de verschillende sfeergroepen op de tribunes bleef Venanzi lang buiten schot, maar de sterke man van Standard zal ongetwijfeld teruggedacht hebben aan het moeilijke einde van het regime van zijn voorganger Roland Duchâtelet. Samen zullen we de komende twaalf maanden weer nieuwe herinneringen maken. Lees meer over:.' Lees meer over: .