Burgemeester Beveren zwaar aangeslagen door dood van Dean: 'Nabestaanden moeten door de hel gaan'

Burgemeester Beveren zwaar aangeslagen door dood van Dean: 'Nabestaanden moeten door de hel gaan' #vrtnws

Vrtnws

18-01-22 10:34:00

Burgemeester Beveren zwaar aangeslagen door dood van Dean: 'Nabestaanden moeten door de hel gaan' vrtnws

De 4-jarige Dean was sinds woensdag vermist, en is gisteravond dood aangetroffen in Nederland. Burgemeester Van de Vijver volgde alles op de voet, en is heel aangedaan.

Burgemeester Beveren zwaar aangeslagen door dood van Dean: "Nabestaanden moeten door de hel gaan"Burgemeester Marc Van de Vijver van Beveren reageert aangeslagen op de dood van kleuter Dean (4) uit Verrebroek bij Beveren. Het lichaam van Dean werd gisteravond dood teruggevonden in Nederland. Zijn oppas Dave De Kock is opgepakt.

Artikel van Radio 2Els Van Heuverzwyn08:01"Met ontzetting heb ik het nieuws over de dood van de kleuter gehoord", zegt burgemeester Marc Van de Vijver (CD&V) van Beveren bij Radio 2 Oost-Vlaanderen. "Van bij het begin van de verdwijning ben ik constant op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Maar ik had altijd de hoop dat het goed zou aflopen."

Lire la suite: VRT NWS »

Justitie trekt op geen kloten hier in België wereld vreemde rechters als ook ministers heel veel sterkte aan familie en vrienden bij dit afschuwleijke verlies. ook de regering is mede schuldig ! binnenkort iedereen gechipt?

Wie heeft Dave De Kock (34) en Dean Verberckmoes (4) gezien?De politie is op zoek naar Dave De Kock (34) en Dean Verberckmoes (4). Ze werden voor het laatst gezien op 12 januari in de Dalstraat in Sint-Niklaas. Is dit dezelfde persoon?

Wie heeft Dave De Kock (34) en Dean Verberckmoes (4) gezien?De politie is op zoek naar Dave De Kock (34) en Dean Verberckmoes (4). Ze werden voor het laatst gezien op 12 januari in de Dalstraat in Sint-Niklaas.

Dave De Kock aangehouden in Nederland, Dean (4) nog vermistDe 34-jarige Dave De Kock die woensdag voor het laatst gezien is met een vierjarige jongen in het Oost-Vlaamse Sint-Niklaas, is opgepakt in Nederland. De j... Hopelijk alles goed met dat ventje Laat uw kinderen nooit achter bij vreemden. Vooral niet bij mannen. Vertel toch gewoon aan de speurders waar die kleine is 😒 iedereen content

Vermiste Dean (4) dood teruggevonden in ZeelandDe vermiste kleuter Dean (4) uit Sint-Gillis-Waas is dood teruggevonden in de Nederlandse provincie Zeeland. Dat meldt de politie op Twitter. Eerder op maa... 😢😢 Geen woorden voor. VincentVQ mooi werk justitie, begrijpen wie begrijpen kan?! Is om woedend van te worden, hoe kan nu zoiets? Zo zo triest

Vermiste kleuter Dean (4) dood teruggevondenHij zou teruggevonden zijn op een locatie in Zeeland. Dat meldt de Nederlandse politie op Twitter. Eerder op de dag werd zijn ontvoerder Dave De Kock (34) ... Reactie minister van justitie. Sorry, dit is niet genoeg. Neem je verantwoordelijkheid quickie VincentVQ C4… Waarom is hij vrij neem ontslag

Ontvoerder van Dean zat eerder celstraf van 10 jaar uit voor fatale kindermishandelingDave De Kock werd in 2010 veroordeeld tot tien jaar cel voor de fatale mishandeling van zijn 2-jarige stiefzoon Miguel uit Ravels. Er zal wellicht een verklaring voor zijn, zalig de simpelen van geest.....justitie justitieloopthopeloosachterop remenberjulievanespen Verwonderlijk dan dat ‘oppassen’ op een kleuter... Vreemd profiel voor een babysitter.

Dood 4-jarige Dean Burgemeester Beveren zwaar aangeslagen door dood van Dean: "Nabestaanden moeten door de hel gaan" Burgemeester Marc Van de Vijver van Beveren reageert aangeslagen op de dood van kleuter Dean (4) uit Verrebroek bij Beveren. Het lichaam van Dean werd gisteravond dood teruggevonden in Nederland. Zijn oppas Dave De Kock is opgepakt. Artikel van Radio 2 Els Van Heuverzwyn 08:01 "Met ontzetting heb ik het nieuws over de dood van de kleuter gehoord", zegt burgemeester Marc Van de Vijver (CD&V) van Beveren bij Radio 2 Oost-Vlaanderen. "Van bij het begin van de verdwijning ben ik constant op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Maar ik had altijd de hoop dat het goed zou aflopen." Kleuter Dean woonde met zijn mama en zus in Verrebroek, bij Beveren. En Dave De Kock paste dikwijls op de kinderen. Woensdag verdween hij met Dean en was er sprake van een onrustwekkende verdwijning. Gisterenmiddag werd Dave De Kock opgepakt in Meerkerk, in de Nederlandse provincie Utrecht. Van Dean was daar geen enkel spoor. Gisteravond werd de kleuter dan dood teruggevonden op het kunstmatig eiland Neeltje Jans, in het Nederlandse Zeeland.