Buitenlandse media snoeihard voor de Rode Duivels: “Voor een team van zogenaamde sterren, waren ze echt verschrikkelijk”

24-11-22 08:50:00

Buitenlandse media snoeihard voor de Rode Duivels: “Voor een team van zogenaamde sterren, waren ze echt verschrikkelijk”

Buitenlandse media snoeihard voor de Rode Duivels: “Voor een team van zogenaamde sterren, waren ze echt verschrikkelijk”

De Rode Duivels legden Canada met 1-0 over de knie, maar konden allesbehalve overtuigen. Dat ontging ook enkele buitenlandse media niet. “België probeerde de geesten van zich af te schudden die hen de laatste tijd hebben geteisterd, maar slaagde daar niet in.”

The Sun: “Niemand moet de Belgen vrezen”“Voor een team van zogenaamde sterren, waren de Belgen echt verschrikkelijk”, weet The Sun. “Jong, hongerig en met tempo overal waar je keek, verscheurde Canada de weifelende Belgen in hun eerste WK-wedstrijd sinds 1986. Kevin De Bruyne is de enige overgebleven speler van wereldklasse, maar hij was de zwakste van allemaal. Normaal gaan de Belgen de groepsfase wel overleven, maar daarna moet niemand hen vrezen op basis van deze slappe vertoning.”

Kevin De Bruyne.© Photo NewsDaily Mail: “België zal uit een heel ander vaatje moeten tappen, wil ze het hier drie weken uitzingen”“Op veel manieren was dit misschien wel dé grootste verrassing die we tot dusver te zien hebben gekregen”, pent The Daily Mail neer. “Niet wat de uitslag betreft - België bewees nog maar eens hoe klinisch het kan zijn tijdens een WK-groepsfase - wél in het bijwijlen adembenemende voetbal van de Canadezen. Vastberaden als ze waren om de 36 verloren jaren in te halen. De Rode Duivels, al zeven WK-groepsmatchen ongeslagen, werden overrompeld door een team dat de ziel uit hun lijf presste”, aldus de tabloid, die de Canadezen “een van de meest verfrissende eerste helften van het toernooi zag spelen.”

Lire la suite:
VTM NIEUWS »

We hebben 3 punten, einde discussie. en 't is niet gelogen!! Het zijn toch sterren… vallende sterren Juist Tegen team die beetje doelgericht is krijgen ze er 4 of 5 rond hun oren. Mathematisch kunnen ze nog altijd wereldkampioen worden. De Rode Duivels moeten maar denken in hun eerste wedstrijd dat ze de lotto gewonnen hebben.

Ach,ach de eerste match is altijd wat zoeken. De resultaten van Duitsland en Argentinië zijn pas om bij te huilen. België, een ploeg die slecht speelt maar wel wint. Stel dat KDB zijn vorm terugvindt, Er is bovendien nog het geheim wapen, Lukaku. Wait and see! zogenaamde sterren ... ja ... iedereen spreekt over de save van courtois bij de strafschop... maar je weet toch dat het niet de keeper is die de strafschop stopt, maar de speler die slecht trapt...kijk naar ferran torres... goed getrapt en dan pakt niemand een elfmeter.....

The process is going on zou Kompany zeggen ....

Ruim duizend supporters schreeuwen Rode Duivels naar overwinning: “We komen hier voor de sfeer”Ruim duizend supporters waren woensdagavond in Oostende getuige van de wedstrijd van de Rode Duivels tegen Canada op groot scherm. De ACEG Wellington Arena opende daarvoor een uur voor de wedstrijd de deuren. Welke sfeer?

Als of Argentinië, Duitsland en Nederland zoveel beter waren , eerste wedstrijd is altijd moeilijk . Na drie wedstrijden pas oordelen . Terecht ,... wat een gebrol, en dat verdiend zoveel .... Sterren komen, sterren gaan. Alleen Elvis blijft bestaan. citaat : zag ons Belgisch voetbalelftal gisterenavond niet alle kleuren van de regenboog , een armband of trui opschrift waren echt niet nodig .

Ook beginnen uithalen tegen alles wat belgisch is( jaloezie dat jullie het wk niet konden binnenrijven) vlaams belangers Gelijk hebben ze Terwijl Duitsland en Argentinie hun match verloren. Ze hebben nieuw trainer nodig het trok op geen kloten Das nu de nagel op de kop , Kevin de Bruyne de eikel van het veld in plaats van manvan de match waar zitten die hun verstand

Rode Duivels overleven een helft lang Canadese storm en starten WK met driepunter - Sport/VoetbalmagazineDe Rode Duivels hebben woensdagavond in het Ahmed bin Ali-stadion in het Qatarese Ar Rayyan hun openingswedstrijd op het WK voetbal in Qatar met 1-0

Ze hebben compleet gelijk Van luxepaarden maak je geen koetspaarden,. Quatrees spreekwoord. Ga toch naar huis. NEEN! … Ik ga je NIET kussen!!! … Ok maar vergeet niet de superslechte Martinez....brengt er weer niks van in huis. Klopt! Het probleem van deze groep noemt Martinez! Ofwel doen ze het op REAL Madrid stijl. Klasse keeper en enkele flitsen maken het verschil ofwel gaan ze vernederd worden tegen bv Spanje (7-0). M.a.w. Tijd voor nieuwe spelers en trainer na deze di aub.

Armzalig vertoon met onverdiende winst Tja. Mooi spelen en verliezen dan is er ook kritiek. Mooi spelen en winnen is natuurlijk fijn maar wat uiteindelijk telt is de zege. In dit geval zonder veel glans maar ze is er.

Rode Duivels winnen eerste WK-match dankzij goal van BatshuayiIk was niet euforisch bij de overwinning. Wat hebben ze slecht gespeeld. Ocharme Canada dat echt veel meer verdiende. Zou graag weten waar Kevin zo boos over was. * dankzijn penaltystop van Courtois en doelpunt Batshuayi!

Haha, ze zijn jaloers op de 3 punten. Ze verdienen bijna allemaal een huis per week . Hoop dat ze snel verliezen” zodat we terug nieuws krijgen in het nieuws en geen sport. Toch zeker in de eerste helft waren ze slecht

Belgische en Indische fans van Rode Duivels verbroederen in Qatar: “We hebben gewonnen, dat telt”Het was een moeilijke match, maar de buit is binnen. Dat was de conclusie van de Indische Rode Duivels-fans in Qatar. Idioten

Van Belgische tweede klasse naar het WK tegen de Rode DuivelsBij Canada kent u naast Tajon Buchanan en Cyle Larin van Club Brugge ook Jonathan David die imponeerde bij AA Gent, maar ‘The Canucks’ hebben zelfs een middenvelder van SK Deinze in hun rangen. Liam Fraser (24) speelt bij ons wekelijks in 1B, maar kijkt straks de Rode Duivels in de ogen. Wie is de man uit Toronto en wat dreef hem naar de Challenger Pro League? ‘Qua type vergelijk ik hem met Xabi Alonso.’

Zoontje van Ruben Van Gucht moet nonkel zeggen tegen WK-tegenstander Rode DuivelsTelevisiepresentator Ruben Van Gucht (35) werd op acht november trotse vader van een zoontje, Mondo Van Gucht. Mondo werd geboren op de verjaardag van zijn mama, de voormalige hoogspringster Blanka Vlašic (39). Of hij net zoals zijn vader in de sportwereld zal verzeilen valt nog te zien, maar Mondo blijkt nu al banden met het WK in Qatar te hebben.

© Het Algemeen Dagblad The Sun: “Niemand moet de Belgen vrezen” “Voor een team van zogenaamde sterren, waren de Belgen echt verschrikkelijk”, weet The Sun.Jeffrey Roos.(rust: 1-0) gewonnen van Canada.De Rode Duivels hebben hun eerste wedstrijd op het WK voetbal in Qatar gewonnen.

“Jong, hongerig en met tempo overal waar je keek, verscheurde Canada de weifelende Belgen in hun eerste WK-wedstrijd sinds 1986. Kevin De Bruyne is de enige overgebleven speler van wereldklasse, maar hij was de zwakste van allemaal. Normaal gaan de Belgen de groepsfase wel overleven, maar daarna moet niemand hen vrezen op basis van deze slappe vertoning. Voordien had Alphonso Davies voor Canada een strafschop gemist.” Kevin De Bruyne. © Photo News Daily Mail: “België zal uit een heel ander vaatje moeten tappen, wil ze het hier drie weken uitzingen” “Op veel manieren was dit misschien wel dé grootste verrassing die we tot dusver te zien hebben gekregen”, pent The Daily Mail neer.

“Niet wat de uitslag betreft - België bewees nog maar eens hoe klinisch het kan zijn tijdens een WK-groepsfase - wél in het bijwijlen adembenemende voetbal van de Canadezen. Een schitterende afwerking van Batshuayi op een lange bal van Toby Alderweireld wiste voor de Belgen op slag van rusten een uiterst zwakke eerste helft uit. Vastberaden als ze waren om de 36 verloren jaren in te halen. De Rode Duivels, al zeven WK-groepsmatchen ongeslagen, werden overrompeld door een team dat de ziel uit hun lijf presste”, aldus de tabloid, die de Canadezen “een van de meest verfrissende eerste helften van het toernooi zag spelen.” Maar aan het einde wonnen de Belgen. Het potige spel van de Noord-Amerikanen maakte combinaties op het middenveld dan weer moeilijk. Op ervaring.

“Dit is wat je koopt met de opgeteld 925 caps, maar de vraag is of die ervaring - die van een eens gouden generatie die een laatste gooi doet naar glorie - ook niet betekent dat je met een verouderend team zit dat op veel vlakken tekort schiet. Martínez wuift de kritiek weg als zou hij niet doorselecteren, maar dit was een brutaal voorbeeld van hoe een jeugdige ploeg een oudere erg veel pijn kan doen. In de beginfase had de Real-doelman al een strafschop van Alphonso Davies uit zijn kooi geronseld. (...  Yannick Carrasco, vorige week vrijdag in Koeweit tegen Egypte nochtans de beste man op het veld bij de Belgen, werd er al vroeg in de wedstrijd op zijn linkerflank twee keer afgelopen en even later beging hij handspel in de zestien op een schot van Bruggeling Tajon Buchanan.

) De ploeg zal uit een heel ander vaatje moeten tappen, wil ze het hier drie weken uitzingen.” .