Brasschaat eert duurzame helden en lanceert digitale wensenmuur

  • 📰 gva
  • ⏱ Reading Time:
  • 37 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Qulity Score:
  • News: 18%
  • Publisher: 63%

Leden van de kindergemeenteraad, een vzw die zich inzet voor Bangladesh en een vrijwilliger van De Remise. Het zijn maar enkele van de duurzame helden die door schepen Goele Fonteyn (N-VA) gehuldigd werden als apotheose van de Week van de Duurzame Gemeente. Ze lanceerde ook een digitale wensenmuur, waarop inwoners van Brasschaat hun wensen kunnen achterlaten voor een duurzaam Brasschaat.

Belgique Nouvelles, Belgique Actualités

De groepstentoonstelling ‘Hooggeëerd Publiek’ in De Garage aan de Ploegsebaan beleefde een overweldigende opkomst. De vijf Duurzame Helden werden er met open armen ontvangen en ontvingen een prachtige illustratie, vervaardigd door de getalenteerde Brasschaatse illustratrice Roos ten Broecke.

De locatie was niet zomaar gekozen. De fotoportretten van de duurzame helden hebben namelijk een mooi plekje gekregen in deze expositie. De duurzame helden zijn een toegewijde leerkracht, een enthousiaste vrijwilliger bij de Remise, de kindergemeenteraad, huiswerkbegeleiders en een Brasschaatse vzw die een schooltje heeft opgericht in Bangladesh. Ze werden eerder dit jaar genomineerd door inwoners van Brasschaat en vervolgens geselecteerd door een deskundige jury.

Vanaf februari 2024 krijgt iedereen in Brasschaat een maand de kans om te stemmen op hun favoriete wensen. De meest populaire ideeën worden vervolgens aangeboden aan toekomstige beleidsmakers, ter inspiratie voor de komende vijf jaar.

Nous avons résumé cette actualité afin que vous puissiez la lire rapidement. Si l'actualité vous intéresse, vous pouvez lire le texte intégral ici. Lire la suite:

 

Merci pour votre commentaire. Votre commentaire sera publié après examen.

Similar News:Vous pouvez également lire des articles d'actualité similaires à celui-ci que nous avons collectés auprès d'autres sources d'information.

Drie leden van gezin komen om bij ongeval, andere dochter kritiekEen echtpaar en hun dochter van drie jaar oud zijn zaterdagavond om het leven gekomen bij een verkeersongeval in de provincie Henegouwen. Hun tweede dochter, zes jaar oud, is kritiek.
La source: destandaard - 🏆 13. / 59 Lire la suite »

Zoektocht naar tientallen leden van commando na belegering Kosovaars klooster gaat voortIn Kosovo is de politie maandag, 24 uur na de belegering van een klooster in de buurt van de grens met Servië, nog op zoek naar tientallen gewapende mannen. De groep zou ook een politieagent hebben gedood.
La source: Nieuwsblad_be - 🏆 25. / 50 Lire la suite »

Tekort aan leiding betekent einde Chiro Jerubo “We stoppen noodgedwongen maar op een hoogtepunt”Met een groots feest voor leden, leiding en oud-leiding kwam zaterdag een einde aan het bestaan van Chiro Jerubo. De jeugdvereniging telde wel nog zestig leden maar het nieuwe werkjaar starten met drie personen in de leiding was volgens Jaro Michiels onbegonnen werk.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Facilitez-vous la vie avec le nettoyeur vapeur 2 en 1 Rowenta Clean & Steam, disponible à -28% de remise en exclusivité sur AmazonArrêtez de passer des heures à faire le ménage en vous offrant le nettoyeur vapeur 2 en 1 Rowenta Clean & Steam. Amazon le propose en exclusivité au prix exceptionnel de 322,36 € au lieu de 449,99 €.
La source: sudinfo_be - 🏆 1. / 74 Lire la suite »

Hollywoodstudio's en scriptschrijvers sluiten voorlopig akkoordDe stakende scriptschrijvers in de VS hebben een voorlopig akkoord bereikt met de grote Hollywoodstudio's. Als de 11.500 leden van schrijversvakbond WGA
La source: Knack - 🏆 5. / 68 Lire la suite »