Brainwashing, drugs en ‘varkensavonden’: documentaire onthult jarenlang misbruik in Playboy Mansion van Hugh Hefner

18-01-22 14:55:00

Brainwashing, drugs en ‘varkensavonden’: documentaire onthult jarenlang misbruik in Playboy Mansion van Hugh Hefner

Verenigde Staten

Brainwashing, drugs en ‘varkensavonden’: documentaire onthult jarenlang misbruik in Playboy Mansion van Hugh Hefner

Playboy-oprichter Hugh Hefner deed zich naar de buitenwereld dan wel voor als een voorvechter van seksuele vrijheid, achter de schermen was de man een “vam...

Vandaag om 12:25‘Secrets of Playboy’ gaat op 24 januari in première op de Amerikaanse televisiezender A&E, en belooft het deksel te lichten van de “donkere onderbuik” van Playboy. Of zoals de makers het omschrijven: “Een gore speeltuin voor drugsgebruik, seksueel misbruik en zelfs bestialiteit.” De documentaire kan daarvoor onder andere rekenen op interview met Holly Madison en Sondra Theodore, twee voormalige “vriendinnen” van Hefner.

Theodore (65) onthult hoe het Playboy Mansion, het herenhuis van Hefner in Los Angeles, vijf dagen per week het toneel was voor groepsseks “die me gebroken heeft zoals je een paard breekt”. Ze vertelt ook hoe Hefner wekelijks zogeheten ‘Pig Nights’ (“Varkensavonden”) organiseerde, waarbij hij tientallen “lelijke prostituees” inhuurde voor seks met zijn vrienden. Belangrijke gasten mochten de meisjes ook naar believen misbruiken, aldus de getuigen. Zo zou Don Cornelius, een belangrijke televisieproducer, twee Playboy Bunnies gegijzeld en verkracht hebben.

Lire la suite: Nieuwsblad.be »

Onderzoek onthult wie de nazi’s naar Anne Frank leidde: “Annes vader wist het, maar begreep het dilemma van die man”Meer dan 77 jaar lang bleef de vraag wie Anne Frank en de zeven andere onderduikers in het Achterhuis op Prinsengracht 263 verraadde. Een internationaal o...

Met de kennis van toen … was PFOS geen groot probleemOp basis van wat de experts zeiden en met de kennis van toen vonden ministers Joke Schauvliege (CD&V) en Ben Weyts (N-VA) dat het niet nodig was om pro... 'i know nothing...i'm from Barcelona' Joke heeft nooit problemen...... Men moet de groene burgemeester van zwijndrecht op het matje roepen, hij heeft nooit iets ondernomen. Het is de burgemeester die bedrijfsvergunningen aflevert en weer kan intrekken.

Uitgeschakelde Flipkens: ‘Zonder corona was ik al in 2020 gestopt’Marya Zanevska en Alison Van Uytvanck plaatsten zich voor de tweede ronde van de Australian Open, Kirsten Flipkens en Greet Minnen zijn uitgeschakeld.

België heeft nog eens zeventig achterblijvers uit Afghanistan geëvacueerd via Pakistaanse routeBelgië heeft nog eens zeventig achterblijvers uit Afghanistan geëvacueerd via Pakistaanse route vrtnws Ziet er weer goed Westers geïntegreerd uit.Een aanwinst vr onze samenleving,economie en cultuur waarbij vrouwen en mannen gelijkwaardig zijn.Joepie, joepie weer een vluchteling erbij vr wie ik tot mijn 75j. zal moeten werken en belastingen betalen! omvolking vrtnws SammyMahdi België heeft een staatsschuld van 500 miljard, Afghanistan minder dan 2 miljard. België is dus veel armer dan Afghanistan, feitelijk zouden de Afghanen dus ons moeten helpen. Er zitten geen Belgen in Afghanistan

Reuzenrad op Steenplein in Antwerpen na ruim een jaar afgebrokenHet reuzenrad stond 14 maanden aan de Kaaien en bepaalde mee de skyline van de stad.

Van de opvallende bezoeker in Buckingham Palace tot “orgie-eiland”: prins Andrew nog meer in het nauw door documentaireDe Britse prins Andrew (61) liet de onlangs veroordeelde Ghislaine Maxwell (60) zo vlot Buckingham Palace binnen, dat het hofpersoneel dacht dat de twee ee...

Daily Mail Vandaag om 12:25 ‘Secrets of Playboy’ gaat op 24 januari in première op de Amerikaanse televisiezender A&E, en belooft het deksel te lichten van de “donkere onderbuik” van Playboy.© IF Meer dan 77 jaar lang bleef de vraag wie Anne Frank en de zeven andere onderduikers in het Achterhuis op Prinsengracht 263 verraadde.Op basis van wat de experts zeiden en met de kennis van toen vonden ministers Joke Schauvliege (CD&V) en Ben Weyts (N-VA) dat het niet nodig was om proactief en breed te communiceren over de PFOS-vervuiling in Zwijndrecht.Vincent Van Genechten dinsdag 18 januari 2022 om 3.

Of zoals de makers het omschrijven: “Een gore speeltuin voor drugsgebruik, seksueel misbruik en zelfs bestialiteit.” De documentaire kan daarvoor onder andere rekenen op interview met Holly Madison en Sondra Theodore, twee voormalige “vriendinnen” van Hefner. Een naam die Otto Frank vreemd genoeg ook al snel na de oorlog kende maar tot aan zijn dood verzweeg. Theodore (65) onthult hoe het Playboy Mansion, het herenhuis van Hefner in Los Angeles, vijf dagen per week het toneel was voor groepsseks “die me gebroken heeft zoals je een paard breekt”. belga. Ze vertelt ook hoe Hefner wekelijks zogeheten ‘Pig Nights’ (“Varkensavonden”) organiseerde, waarbij hij tientallen “lelijke prostituees” inhuurde voor seks met zijn vrienden. Belangrijke gasten mochten de meisjes ook naar believen misbruiken, aldus de getuigen.

Zo zou Don Cornelius, een belangrijke televisieproducer, twee Playboy Bunnies gegijzeld en verkracht hebben. “Als een sekte” Volgens Miki Garcia, een voormalig werknemer van Playboy, leek het leven in de Playboy Mansion wel op een sekte. “Die vrouwen werden gemanipuleerd, tot ze geloofden dat ze deel uitmaakten van een familie. Hefner geloofde echt dat hij eigenaar was van die vrouwen.” Eén van die vrouwen was Holly Madison, die acht jaar een relatie met Hefner had.

“Hij brainwashte me. Het leven in dat huis bracht me tot het uitvoeren van een reeks vieze dingen, en ik wist niet wat te doen. Ik kon niet vertrekken, want dan zou er een berg wraakporno uitkomen, dacht ik. Op een bepaald moment was ik suïcidaal.” Jennifer Saginor vertelt dan weer hoe ze als minderjarige misbruikt werd.

De dochter van de persoonlijke dokter van Hefner ging als 11-jarige in het Playboy Mansion wonen. “Hij beschouwde me als zijn dochter. Maar toen ik 17 was, riep hij me naar zijn slaapkamer. Daar zaten hij en een Playmate, en probeerde hij om seks met ons beiden te hebben. Toen ik zei dat ‘mijn vader een kamer verder zit’, zei hij: ‘We zijn toch allemaal familie?’” Drugs à volonté Lisa Loving Barrett, de assistente van Hefner, beschrijft dan weer hoe drugs schering en inslag waren in het Playboy Mansion .

“Hef had altijd een voorraad Quaaludes, het krachtige kalmeringsmiddel dat ook Bill Cosby naar verluidt gebruikte om zijn slachtoffers te drogeren. Die pillen stonden bekend als ‘ leg openers ’ (‘benenopeners’).” Hefner zelf nam volgens Barrett dagelijks de amfetamine Dexedrine om alert te blijven, en ook cocaïne was “in stapels” voorradig. “In die mate dat zelfs één van de poedels van Hefner eraan verslaafd raakte omdat hij het altijd oplikte van de vloer.” Hefner overleed in 2017 op 91-jarige leeftijd.

Wil jij toegang tot alle artikels van Het Nieuwsblad? Duik in onze plusartikels en lees er elke maand 3 naar keuze gratis. .