Borkelmans met Jordanië op Asian Cup: 'Prins Ali heeft mij het volste vertrouwen gegeven'

07-01-19 10:31:00

'Met geloof in je eigen kunnen kan je ook Australië pijn doen,' vertelde Vital Borkelmans ons voor de start van de #AsianCup. Jordanië klopte gisteren de titelverdediger met 0-1. Hier nog eens ons interview:

Asiancup

'Met geloof in je eigen kunnen kan je ook Australië pijn doen,' vertelde Vital Borkelmans ons voor de start van de AsianCup. Jordanië klopte gisteren de titelverdediger met 0-1. Hier nog eens ons interview:

Vital Borkelmans trekt in januari met Jordanië naar de Asian Cup in de Verenigde Arabische Emiraten. In een interview met Sport/Voetbalmagazine vertelt de voormalige assistent van Marc Wilmots bij de Rode Duivels over zijn nieuwe rol als Jordaanse bondscoach en blikt hij vooruit op het tornooi.

Lire la suite: SportVoetbalmagazine »

Borkelmans met Jordanië op Asian Cup: 'Prins Ali heeft mij het volste vertrouwen gegeven'Vital Borkelmans trekt in januari met Jordanië naar de Asian Cup in de Verenigde Arabische Emiraten. In een interview met Sport/Voetbalmagazine vertelt de voormalige assistent van Marc Wilmots bij de Rode Duivels over zijn nieuwe rol als Jordaanse bondscoach en blikt hij vooruit op het tornooi.

Aan geld geen gebrek, maar wat is het belang van de Asian Cup in het wereldvoetbal?In de Verenigde Arabische Emiraten strijden de komende weken 24 landen om de Asian Cup, het Aziatische equivalent van het EK. Ondanks het grote geld zit het Aziatische voetbal stevig in de tang van Europa.

Saoedi-Arabië versus Qatar op Asian Cup: voetbal als diplomatiek wapenOp de Asian Cup staat straks het duel tussen Qatar en Saoedi-Arabië op het programma, sportief een voetnoot maar politiek gezien de vervroegde finale. De buurlanden vechten een koude oorlog met elkaar uit en strijden daarin om de macht in het wereldvoetbal.

Saoedi-Arabië versus Qatar op Asian Cup: voetbal als diplomatiek wapenOp de Asian Cup staat straks het duel tussen Qatar en Saoedi-Arabië op het programma, sportief een voetnoot maar politiek gezien de vervroegde finale. De buurlanden vechten een koude oorlog met elkaar uit en strijden daarin om de macht in het wereldvoetbal.

Coupe d'Asie: La Jordanie de Vital Borkelmans surprend l'Australie tenante du titreLa Jordanie, entraînée par Vital Borkelmans, a créé la surprise en battant l'Australie, tenante du titre, 1-0, dimanche lors de la première...

Manchester City vs Liverpool: voor een miljard euro op het veldMet Manchester City en Liverpool staan donderdag, in dé topper van de 21e speeldag van de Premier League, twee clubs tegenover elkaar die de voorbije jaren duizelingwekkende bedragen spendeerden op de transfermarkt. Een overzichtje...

Anderlecht vertrekt op winterstage met Fred Rutten als nieuwe trainerRSC Anderlecht stelt maandag officieel Fred Rutten voor als zijn nieuwe hoofdcoach. De 56-jarige Nederlander volgt Hein Vanhaezebrouck op en vertrekt met de ploeg op stage naar het Spaanse Pinatar.

Portret van Ajax-toptalent De Jong: 'Laat mij maar gewoon Frenkie zijn'Voor Frenkie de Jong (21) was 2018 het jaar van de internationale doorbraak. Het Nederlandse talent manifesteerde zich bij Ajax, schitterde in de Champions League en imponeerde in Oranje. Een spectaculaire megatransfer naar een Europese grootmacht nadert.

Ogunjimi is terug in België: 'Hoe ze mij bij Standard behandelden, zal ik nooit vergeten'De voorbije vier jaar speelde Marvin Ogunjimi (31) in acht verschillende landen. Waaronder Zuid-Korea, Kazachstan, Albanië en meest recent Vietnam. In Sport/Voetbalmagazine vertelt hij over al die avonturen.