Stefano Denswil

Stefano Denswil

Bologna verhuurt Stefano Denswil opnieuw aan Club Brugge

De Nederlander keert na twee jaar terug bij @ClubBrugge.

07-01-21 21:52:00

De Nederlander keert na twee jaar terug bij ClubBrugge.

De Nederlandse verdediger Stefano Denswil wordt door het Italiaanse Bologna uitgeleend aan Club Brugge. Dat deelde Club Brugge donderdag mee.

De 27-jarige Denswil was al een steunpilaar in de Brugse verdediging van 2015 tot 2019. De linksvoetige verdediger werd twee keer landskampioen en won één keer de beker met Brugge. In totaal speelde Denswil 177 wedstrijden voor blauw-zwart. In 2019 koos hij voor een avontuur in de Serie A bij Bologna.

Ostende : les phoques accusés par les pêcheurs de manger tous les poissons Coronavirus en Belgique: Frank Vandenbroucke compte mettre de l’ordre dans la campagne de vaccination ce mercredi Le pape François se voit finir sa vie à Rome et non en Argentine son pays natal

Dit seizoen speelde hij slechts 122 minuten bij Bologna, verdeeld over vijf wedstrijden. De Nederlander maakte in 2012 zijn professionele debuut voor Ajax Amsterdam, drie jaar later maakte hij de overstap naar Club Brugge.Het team onder leiding van Philippe Clement is momenteel leider in de Jupiler Pro League. Na 19 speeldagen heeft het een punt meer dan Racing Genk.

De 27-jarige Denswil was al een steunpilaar in de Brugse verdediging van 2015 tot 2019. De linksvoetige verdediger werd twee keer landskampioen en won één keer de beker met Brugge. In totaal speelde Denswil 177 wedstrijden voor blauw-zwart. In 2019 koos hij voor een avontuur in de Serie A bij Bologna. Dit seizoen speelde hij slechts 122 minuten bij Bologna, verdeeld over vijf wedstrijden. De Nederlander maakte in 2012 zijn professionele debuut voor Ajax Amsterdam, drie jaar later maakte hij de overstap naar Club Brugge. Het team onder leiding van Philippe Clement is momenteel leider in de Jupiler Pro League. Na 19 speeldagen heeft het een punt meer dan Racing Genk. headtopics.com

Lire la suite: SportVoetbalmagazine »