Bezoekers betalen, bewoners niet: in deze wijken moet je vanaf 24 april betalen om te parkeren

  • 📰 Nieuwsblad_be
  • ⏱ Reading Time:
  • 15 sec. here
  • 2 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 9%
  • Publisher: 50%

Belgique Actualités Nouvelles

Belgique Dernières Nouvelles,Belgique Actualités

Over enkele weken wordt betalend parkeren ingevoerd in verschillende wijken in Gent, zoals Rooigem, Malem en de wijk aan de Bourgoyen. Wie een bewonerskaart heeft mag gratis parkeren, de rest moet betalen. Zo wil de Stad Gent het ‘rimpeleffect’ tegengaan.

Zeg niet langer ‘KAA Gent Arena’ of ‘Ghelamco Arena’: eigenaar Sam Baro betaalt 1 miljoen euro per jaar voor deze nieuwe stadionnaamEENS OLYMPIËR, ALTIJD OLYMPIËR. Frans Melckenbeeck nam in 1960 deel aan de Spelen in Rome: “Een van de grootste ontgoochelingen van mijn wielercarrière”WAT VAN DE NEVENSPORTEN. Springveer uit Maldegem mikt op Europese titel, Nederlandse kater voor korfballers en Gentse rugbyheld in FrankrijkEENS OLYMPIËR, ALTIJD OLYMPIËR.

WAT VAN DE NEVENSPORTEN. Springveer uit Maldegem mikt op Europese titel, Nederlandse kater voor korfballers en Gentse rugbyheld in FrankrijkMartina klaagt bij buren omdat ze in de vroege uurtjes pianospelen, hun antwoord doet haar hart smelten: “Snoepjes voor hen aan het maken”

 

Merci pour votre commentaire. Votre commentaire sera publié après examen.
Nous avons résumé cette actualité afin que vous puissiez la lire rapidement. Si l'actualité vous intéresse, vous pouvez lire le texte intégral ici. Lire la suite:

 /  🏆 25. in BE

Belgique Dernières Nouvelles, Belgique Actualités

Similar News:Vous pouvez également lire des articles d'actualité similaires à celui-ci que nous avons collectés auprès d'autres sources d'information.

Bezoekers van de vijfde Ringdag kregen plannen te zien van de nieuwe RingEr vond een vijfde Ringdag plaats in het Provinciehuis van Antwerpen op zaterdag 16 maart. Bezoekers konden de stand van zaken van de werken aan de Ring bekijken en vragen stellen aan de ontwerpers en projectleiders.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

320 bezoekers maken kennis met dagcentrum De DrijfveerHet GielsBos kan terugblikken op een geslaagde Dag van de Zorg in het dagcentrum De Drijfveer in Kasterlee.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Opendeurdag in Antwerpse haven trekt veel bezoekers: “Jongeren warm maken voor wetenschap”De Vlaamse technologie- en innovatiebedrijven openden dit weekend hun deuren voor het grote publiek. De Port of Antwerp-Bruges ontving geïnteresseerden in de Nautisch Operationele Cluster, zeg maar het operationeel zenuwcentrum van de haven. Onder meer Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) kwam een kijkje nemen en was ferm onder de indruk.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Paasmaandag wordt weer topdag: duizenden bezoekers verwacht voor jaarmarktOp paasmaandag 1 april wordt het centrum van Waasmunster, de kleinste nog zelfstandige gemeente van het Waasland, weer overrompeld door duizenden bezoekers aan de aan de jaarmarkt.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

Duizenden bezoekers genoten op Paasmaandag van lange jaarmarkttraditieDe traditierijke paasmaandagjaarmarkt in de Waasmunsterse centrumstraten en kasteelpark Blauwendael lokte weer duizenden bezoekers. De rommel- en antiekmarkt in de Kouterstraat met meer dan honderd kramen was ook dit jaar een trekpleister. Ook de klassieke paarden- en ponyprijskamp stond op het programma.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »

800 bezoekers maken kennis met grootste bioboerderij van VlaanderenHet was vandaag bijzonder druk bij de boerderij Biopolder in Berendrecht. Zo’n 800 bezoekers kwamen er kennismaken met de grootste bioboerderij van Vlaanderen. Ze ontdekten hoe biolandbouw precies in zijn werk gaat en welke landbouwmachines daar voor nodig zijn.
La source: gva - 🏆 12. / 63 Lire la suite »