Australische rechter hakt knoop door: geen visum voor Novak Djokovic, dus ook geen Australian Open

Djokovic zal het land worden uitgezet.

Vrtnws

16-01-22 10:02:00

Het visum van Novak Djokovic blijft ingetrokken, beslist rechter vrtnws

Djokovic zal het land worden uitgezet.

Hanne Decré40 minDe Australische autoriteiten argumenteerden dat de aanwezigheid van Djokovic in Australië, die niet gevaccineerd is tegen COVID-19, "anti-vaccinatiegevoelens kan aanwakkeren." Zij zijn van mening dat de Serviër het land moet worden uitgezet in het algemene belang. De rechtbank heeft die redenering gevolgd. Djokovic kan niet meer in beroep gaan.

Djokovic zou normaal morgen zijn eerste wedstrijd spelen in de Australian Open, maar dat kan dus zeker niet meer doorgaan. De nummer een van de wereld hoopte zijn 21e grandslamtitel binnen te halen. Het is nog maar de tweede keer in 18 jaar dat de Serviër een grandslamtoernooi mist. In 2017 moest hij vanwege een elleboogblessure forfait geven voor de US Open.

Lire la suite: VRT NWS »

Wat een onzin wordt hier uitgekraamd ! Als je lid bent van een vereniging of activiteit ervan dan gelden de regels voor iedereen, zonder uitzondering, anders moet je geen spelregels opstellen ! Al wie dit liked is een totalitarist YESSSSSSSSSSSSS !!! Ik kon m'n buitenlandse verloofde 11 maand niet zien door Corona. En zo waren er velen. Standaard antwoorden van de kabinetten: Hoe erg ze het vonden maar rekenen op 'begrip'. Ondertussen kwamen Brad Pitt en consoorten hier pleziertripjes maken. 2 maten... niets van in het nieuws

Als ik de massa triomfantelijke “dura Lex sed lex” verkondigers op het nieuws in de zaak Djokovic lees, stel ik mij de vraag of het Stockholm-syndroom mogelijk ook via aerosols kan worden doorgegeven en of we stilaan niet meer last krijgen van dit soort besmetting dan van COVID19 Australia is zeer snel afgegleden naar een totalitaire staat waar grondrechten en gezond verstand aan de kant worden geschoven voor massahysterie, massamanipulatie een 1984-scenario. Als ik Novax Djokovic was zou ik blij zijn nu, en zeker omdat zijn punt gemaakt is.

Absoluut correct . Iedereen gelijk voor de wet. Bravo Australië! De democratie heeft het gewonnen van een groot ego. Congratulations Australia!

Novak Djokovic verliest ultieme rechtszaak en wordt Australië uitgezetDefinitief geen Australian Open voor tennisser Novak Djokovic. De nummer één van het mannentennis heeft zondagochtend zijn ultieme rechtszaak voor het Het... Een verwachte en terechte beslissing. Topsporters moeten ook alle regels naleven. Australië chapeau geen privilege voor de elite En nu maar hopen dat onder de gevaxte spelers zich geen besmettingen voordoen, anders maakt de australische regering zich hopeloos belachelijk.

Hier dan het volgende Wereldnieuws: ik ben veel sneller dan verwacht terug op Twitter-totaal klaar voor een nieuwe portie gezaag en geouwehoer!Maar ik heb ondertussen al 4 volgers ipv 2. Een mirakel is dus geschied (al beklaag ik die 4 sukkelaren). De groeten. Wat een rotte wereld is dit eigenlijk geworden van mij part mogen ze me terug naar de jaren 80 brengen leven is daar veel beter !!!

Het is al lang geweten dat vaccins de overdracht van het virus niet tegenhoudt. Die landen die zo een regels, op niets gestoeld hebben kan je maar beter links laten liggen. Hij wist dat hij Australië nooit zou binnen geraken. Door zijn besmetting in december zag hij plots toch een mogelijkheid. Maar door flaters en leugens heeft hij bewezen dat de maatregelen terecht zijn.

Reden te meer om in te zien dat Australië een totalitaire staat is geworden en injecties verkiest boven natuurlijke immuniteit verworven door het virus. Zo’n land vermijd je best als de pest. Als je jezelf uitsluit, kan je ook niet meedoen! 2GRegel Ge ziet dat een regel ginder een regel is. Ongeacht of je nu een legende bent of niet. Dat is wat me aanspreekt aan hoe men aan politiek doet in die regio en ook in mijn thuisland. 🇳🇿 Je weet vooraf waar je aan toe bent... en dus ook achteraf.

Ok, next

Geen Novak Djokovic op Australian Open: Serviër verliest rechtszaak en wordt Australië uitgezetDefinitief geen Australian Open voor tennisser Novak Djokovic. De nummer één van het mannentennis heeft zondagochtend zijn ultieme rechtszaak voor het Het ... Ik zou die bekers terug sturen en een media show van maken Terecht NoVaxDjoCovid

Case closed. Can we move on now? En stoppen met al die zever. Er zijn ergere dingen. Terecht Amai ik ben geshockeerd van het aantal mensen die dit ok vinden. Beseffen jullie niet dat Australië een totalitaire staat geworden?De man heeft bovendien ook natuurlijke immuniteit, wat beter is dan het vaccin.

Niet meer dan normaal,wat van toepassing is voor Jan met de pet.....geldt ook voor Novak met de tennisraket ! Die denkt echt dat hij boven de wet staat Ow zijn tennis-status en 150 miljoen hebben niet geholpen? Zou in Europa heel anders zijn geweest … Potje liegen - oprotten, en terecht 👌 dasdurven. Moeten dit eens testen hier in ons belgenland.

Ale , hup topatleet , met je eigenwijze rijke BV houding . da's maar normaal ook👍👍👍

Visum Novak Djokovic ingetrokken door Australische minister van Immigratie: toptennisser moet het land verlatenAustralië heeft het visum van Novak Djokovic opnieuw geannuleerd en is van plan hem het land uit te zetten. De Serviër weigert om zich te laten vaccineren ... De minister wou geen gezichtsverlies lijden. 😡😡 De Aussies zijn doorgedraaid. Hopelijk nooit nog AO in schaapjesland.

veel respect voor Australië Met al zijn geld stond hij hier niet boven! Hij wint niet altijd. Zo hoort het. Correcte beslissing. 🤷‍♂️ Fantastisch land Australië, de beschaving is in onze lage landen al enkele decennia zoek. Slimme landgenoten trekken weg naar rustiger, veiliger en meer betaalbare oorden.

AUS - DJOKOVIC : 6-0, 6-0, 6-0 2022, 2023, 2024 Enigste juiste beslissing, zelfs al ben je de nr1 speler in het mannen tennis dan sta je nog altijd niet boven de wet. Game over! En terecht. In eigen land een (omhooggevallen) held ... wat nu? revolutie in Servië? Belachelijk land Australië. Best dat het aan de andere kant van de wereld ligt, weg van de rest van de beschaving.

'Game, set and match' ! NoVaxDjoCovid

Visum Novak Djokovic ingetrokken door Australische minister van Immigratie: toptennisser moet het land verlatenAustralië heeft het visum van Novak Djokovic opnieuw geannuleerd en is van plan hem het land uit te zetten. Zijn enige hoop om zijn titel te verdedigen op ... De wet handhaven kan blijkbaar enkel in Australie

RIP bozo Gelijk hebben ze. Wegwezen. Hij is niks meer dan een ander. djokovic 3 jaar geen toegang meer tot Australië 😝

Australische minister trekt visum van Djokovic in: 'Op basis van publieke belang'Het visum van Novak Djokovic om Australië binnen te komen, wordt ingetrokken. Dat maakte de Australische minister van Immigratie Alex Hawke vrijdag bekend. Ahh dat is goed nieuws 😃 iedereen gelijk voor dezelfde wetten... hij is als mens en dus nu immigrant, gelijk aan de andere immigranten, gelijkwaardigheid blijft een mooie waarde als ze correct toegepast wordt 👏🤜🤛

Australische minister trekt visum van Djokovic inHet visum van Novak Djokovic om Australië binnen te komen, wordt ingetrokken. Dat maakte de Australische minister van Immigratie Alex Hawke vrijdag bekend. Lijkt me de juiste beslissing. Waarom zou hij een uitzondering zijn? De wet geldt voor iedereen. Of men nu voor of tegen de wet is maakt niks uit. Op dit punt is het enkel nog voor de schijn.

Het visum van de Servische nummer 1 van het mannentennis Novak Djokovic blijft dan toch ingetrokken, beslist de rechtbank Hij is niet gevaccineerd en vaccinatie is verplicht om Australië binnen te komen. Djokovic zal dus morgen niet aantreden op de Australian Open. Hanne Decré 40 min De Australische autoriteiten argumenteerden dat de aanwezigheid van Djokovic in Australië, die niet gevaccineerd is tegen COVID-19, "anti-vaccinatiegevoelens kan aanwakkeren." Zij zijn van mening dat de Serviër het land moet worden uitgezet in het algemene belang. De rechtbank heeft die redenering gevolgd. Djokovic kan niet meer in beroep gaan. Djokovic zou normaal morgen zijn eerste wedstrijd spelen in de Australian Open, maar dat kan dus zeker niet meer doorgaan. De nummer een van de wereld hoopte zijn 21e grandslamtitel binnen te halen. Het is nog maar de tweede keer in 18 jaar dat de Serviër een grandslamtoernooi mist. In 2017 moest hij vanwege een elleboogblessure forfait geven voor de US Open. Bekijk hier het vonnis van de Australische rechter: Videospeler inladen... Djokovic kwam op 5 januari toe in Melbourne en zag er zijn visum in eerste instantie geweigerd worden. Hij verbleef vervolgens enkele dagen in een quarantainehotel, waarna een rechter op 10 januari zijn onmiddellijke vrijlating beval. De Australische minister van Immigratie kon die beslissing nog 'overrulen' en deed dat dus "op basis van het publieke belang". Om ongeveer dezelfde redenen werd het inreisvisum van de Tsjechische speelster Renata Voracova ingetrokken. Ook zij verbleef in hetzelfde detentiehotel als Djokovic. Maar de Tsjechische besliste om niet in beroep te gaan en Australië weer te verlaten. Meer weten over