Amerikaans Hooggerechtshof blokkeert Bidens vaccinatieplicht in grote bedrijven

Amerikaans Hooggerechtshof blokkeert Bidens vaccinatieplicht in grote bedrijven

Verenigde Staten, Coronavaccin

14-01-22 00:46:00

Amerikaans Hooggerechtshof blokkeert Bidens vaccinatieplicht in grote bedrijven

Het Amerikaans Hooggerechtshof heeft donderdag de vaccinatie- of testplicht in grote bedrijven tegengehouden. Daarmee wordt een maatregel geblokkeerd die i...

Het Amerikaans Hooggerechtshof heeft donderdag de vaccinatie- of testplicht in grote bedrijven tegengehouden. Daarmee wordt een maatregel geblokkeerd die in november was aangekondigd door de regering van Joe Biden.jvhVandaag om 21:51De Amerikaanse regering wil dat werknemers in bedrijven met meer dan honderd personeelsleden ofwel gevaccineerd zijn tegen het coronavirus ofwel wekelijks getest worden. Die maatregel zou betrekking hebben op meer dan 80 miljoen werknemers in de VS. De regeling wordt gezien als een drukkingsmiddel om de vaccinatiegraad in het land op te voeren.

Lire la suite: Nieuwsblad.be »

Ja dat zit daar vol republikeinen. Ik zou een stuk of 4 extra opperrechters benoemen, democraten uiteraard, Trump deed ook zo iets op de valreep. Gelukkig zijn er nog verstandige rechters die de mensen beschermen tegen de idiote ideeën van deze seniele gek! Rechters met hersens! Goede beslissing. Yes beetje bij beetje komt alles uit.Wat zullen er vele verschieten.KARMA.

DPG Media Privacy GatePer brief en zonder ID zeker. Dat kunnen ze hier in 2024 ook nog doen. Ik heb horen zeggen dat dat goed werkt. Beschermen! Hij wil net meer mogelijkheden voor fraude creëren omdat democraten aan de macht willen blijven

DPG Media Privacy Gate

Biden spreekt steun uit voor hervorming Amerikaans stemrechtDe Amerikaanse president Joe Biden heeft dinsdag in Georgia aangekondigd dat hij alles zal doen om de hervorming van het Amerikaanse stemrecht goedgekeurd te krijgen, inclusief de regels in de Senaat wijzigen. Die hervorming moet de toegang tot de stembureaus beschermen voor minderheden en in het bijzonder voor zwarte Amerikanen. In Georgia en andere overwegend Republikeinse staten bestaan wetten die minderheden, die vooral op Democraten stemmen, het stemmen moeilijk te maken.

Psychologen over vaccinatieplicht: ‘Voordelen ­beginnen op te wegen ­tegen nadelen’Het debat over een algemene vaccinatieplicht raakt stilaan in een stroomversnelling. ­Onder meer de expertengroep Psychologie & corona maakt binnenkort... Waar wacht men nog op? In Vlaanderen kan het geen probleem zijn vermits er nog slechts 6% ongevaccineerden zijn. 'Vaccinatieplicht' met experimentele 'vaccins' voor een verkoudheidsvirus is totalitaire en anti-wetenschappelijke waanzin! Als je naar de risico/baten analyse kijkt van deze 'vaccins' is natuurlijke immuniteit voor iedereen onder 50 de enige juiste optie! hahahaha..Wat een onzin artikel man man..Zo zielig van de mainstream rioolmedia dat ze dit narratief willen aanpraten...Leugens leugens leugens het enigste wat de media ons nog te bieden heeft

DPG Media Privacy GateAch hou toch op. Ik beslis wat er in mijn lichaam komt. Nu wereld gezondheidsorganisatie zegt te stoppen met booster Waarom al die zever en maatregelen voor een simpele verkoudheid .

Stromae op Amerikaans festival Coachella tussen onder andere Ye, Billie Eilish en Harry StylesHet Amerikaanse muziekfestival Coachella heeft donderdagochtend zijn line-up aangekondigd. Tussen internationale muzieksterren zoals Ye, Billie Eilish en Harry Styles prijkt ook de Brusselse Stromae.

© AFP Het Amerikaans Hooggerechtshof heeft donderdag de vaccinatie- of testplicht in grote bedrijven tegengehouden. Daarmee wordt een maatregel geblokkeerd die in november was aangekondigd door de regering van Joe Biden. jvh Vandaag om 21:51 De Amerikaanse regering wil dat werknemers in bedrijven met meer dan honderd personeelsleden ofwel gevaccineerd zijn tegen het coronavirus ofwel wekelijks getest worden. Die maatregel zou betrekking hebben op meer dan 80 miljoen werknemers in de VS. De regeling wordt gezien als een drukkingsmiddel om de vaccinatiegraad in het land op te voeren. Maar het Hooggerechtshof, dat gedomineerd wordt door conservatieve rechters, stelt donderdag dat de regering waarschijnlijk haar bevoegdheid heeft overschreden. De regeling kwam er namelijk niet via het parlement, maar werd uitgeschreven door OHSA, de administratieve dienst die bevoegd is voor veiligheid en gezondheid op het werk. “Hoewel het Congres aan OHSA onmiskenbaar de bevoegdheid heeft gegeven om beroepsgevaren te reguleren, heeft het agentschap niet de bevoegdheid om volksgezondheid in bredere zin te reguleren”, zo citeren Amerikaanse media de uitspraak van het hof. Het was oorspronkelijk de bedoeling dat de regels deze maand in werking zouden treden. Het Hooggerechtshof staat wel een vaccinatieplicht toe voor medewerkers van zorginstellingen die met federale middelen werken. Wil jij toegang tot alle artikels van Het Nieuwsblad? Duik in onze plusartikels en lees er elke maand 3 naar keuze gratis.